Så. Nedrans. Nervös!

Hallå hallå!!

Hur har er helg varit?

Min har varit finfin men nervig. Redan i torsdags la jag fram kläderna jag skulle ha på mig i morgon (måndag). Jag har nog inte riktigt fattat de helt än men alltså jag ska ju börja jobba i morgon. Det är ju helt sjukt. De kändes just som att jag gick på mammaledighet lixom. Februari 2013. Lordilordi!

Men men.. vi skruvar tillbaka lite.

Precis efter att jag skrivit om hur bra Hugos inskolning hade gått så kom han hem på torsdagen, superglad. Han åt som han skulle, somnade klockan halv sju innan han ens hunnit ner på kudden. Vaknade nån timme senare och spydde ner heeeeela sin säng. Han va magsjuk! Lövly! Han spydde en gång till sen några timmar senare. Så himla synd om honom. Lillskrutten va så ynklig. Men därefter så somnade han som en stock och sov hela natten lång. Jag tror jag inte sovit så bra som jag gjorde den natten på länge :P Jag som va beredd på å fånga spyor jag. Men de va ju skönt. Innan jag gick å la mig låg jag dock å oroade mig för att jag kanske skulle bli magsjuk. Jag vill ju inte börja med att ringa å sjukskriva mig de första jag gör på nya jobbet. Jag vill heller inte gå dit och smitta alla där med magsjuka. Så gör man ju inte!

Men! Peppar peppar ta i trä tvi tvi tvi.... så har ingen annan blivit smittad här hemma. Så det har ju gått 48 timmar för länge sen så de är fritt fram att gå till jobbet i morgon. Yay! (läs de med en skräckblandad förtjusning... eller ja... mer skräck än förtjusning faktistk..

Jag är sååååååå neervöööööös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Lära känna nya människor... komma ihåg namnen på flera 100 människor. Barn och föräldrar och kollegor. Lära sig nya rutiner men framför allt....va ifrån mina barn så länge på dagarna varje vardag! Hu!


Men men... Hugo fick såklart va hemma i fredags så de vart ju lite tokigt med inskolningen nu. Men vi får hoppas på de bästa på måndag och Seb sitter jour och ska ta halvdag så barnen inte behöver vara på förskolan så länge.

I lördags tog vi en promenad ner till änderna! Det va länge sen. Både Vincent och Felicia kastade bröd hejvilt till änderna.

(ursäkta min smutsiga jacka men den blev väldigt smutsig under inskolningen och jag kan inte hitta våra tennisbollar så jag kan tvätta den)

Det va så varmt och skönt och jag hade satt på mig alldeles för tjocka kläder så det blev lite svettigt där ett tag.

Men efter andmatningen så gick vi till lekparken. Den lekparken är ett rena rama blåshål så de va jag rätt nöjd över min tjocka vinterjacka å fulpanband!

Efter en stund så gick vi hemåt igen för att laga lite middag! Lyxmiddag! Seb hade nämligen köpt hem massa gotter till oss då de va min sista helg som mammaledig. De måste ju firas... eller sörjas...beror på hur man ser på de. Men ja.. vi lyxa till de iallafall.

Högrevsbörjare och fin champagnen, tryffel salami och prosciutto.

​Idag va min plan att jag skulle tvätta tvätta tvätta så att tvättkorgarna va toma inför jobbveckan. Men de sket sig. Jag kom halvvägs sen gick tvättmaskinen sönder. Så förbenat irriterande. Som tur va fanns de relativt mycket tider i tvättstugan nu i veckan så jag bokade in mig på tisdagkväll så jag får undan allt.  Annars brukar de vara omöjligt att få kvällstider i vår tvättstuga. Aja, de positiva är ju att jag snart kommer få lite bättre inkomst så då kan vi ju köpa en ny nedrans tvättmaskin. De va lixom verkligen de jag va sugen på att spendera mina första pengar på :P Men men... when life gives you lemons..make lemonade! 


Jaja.. nä jag ska väl gå å försöka varva ner lite i soffan innan jag ska gå å lägga mig. Alltså det ska ju bli roligt att jobba men just nu är jag för nervös och det är för mycket nytt för att jag ska känna spänningen nu. Jag är lixom tjuren Ferdinand i ett nötskal. Jag trivs bra där jag är... i min lägenhet... med mina barn.... jag är inte bra på förändring eller gå vidare till nya utmaningar och nya kapitel. Men... de blir ju alltid bra i slutändan när jag väl kommit in i de nya. Så jag tröstar mig med de!


Godnatt! Puss å kram! 


Gillar

Kommentarer