Nej jag orkar inte!! Går de inte att laga med lite silvertejp?

Hej hej hallå!

Det finns tyvärr inte supermycket tid till min lilla blogg längre men så fort jag har nått att skriva om eller lite tid över så uppdaterar jag :)


En vecka har gått sen jobbstart, barnen är inskolade och klara och går 5 dagar i veckan på förskolan. De va lite knepigt förra veckan med att de inte riktigt va vana att gå så länge på dagarna men nu känns de som att vi alla landat lite i de hela.

Hittills trivs jag som bara den på mitt jobb. Jag har verkligen underbara jobbarkompisar och barnen är goa. Jag saknar dock mina egna knoddar väldigt mycket på dagarna.


Annars då... jo de håller ju på att renovera lägenheterna under oss så varje dag kl 9-17 har de stängt av vattnet i två veckor. De har borrat så högt så man inte hög vad man tänker. I kväll.. kl 20.00 ringer de på dörren. Då står byggarbetsledaren där.... samma man som va här och fixade så vi fick de ommålat i köket... han ser ytterst bekymrad ut och försöker förklara för oss att vårat avlopp till köket har gått sönder medan de renoverat så de måste byta ut de.

De kommer i övermorgon och river ut vårt och grannen (som har kök vägg i vägg med oss) och ska laga alla rör.

Yay!! Tänker ni... Nytt kök!! Men nej så kul ska vi inte ha de... de tänker nämligen plasta in hela köket... sätta upp nån slagts platsdörr med dragkedja....pappra in alla golv.... lossa alla skåp från väggen.... hugga fram alla rör...laga dem.... och sen sätter de så snyggt tillbaka de gamla fula köket!

Alltså för bövulen! Om vi nu ändå måste stå ut med de här kan vi väl åtminstone få nytt kök. Men nej de va för dyrt. Och ja.. jag kan väl förstå att ett helt nytt kök kostar en del men värden tjänar väl på i längden att ha snygga fräscha lägenheter.


Alltså musten flög ur mig lite. En hel vecka ska vi behöva stå ut med de här... utan att ens få nå för de!

De som är så frustrerande är att byggfirman varken kan engelska eller svenska. Bara några ord här och där. De blandas hejvilt med nått ord svenska...nått ord engelska och resten polska. Jag kan inte säga att jag är så bra på polska så det är ju omöjligt att fråga dem nå frågor... typ som att... kommer vi ha vatten på en vecka? kan vi använda köket? Har de blivit fuktskador? osv osv osv osv osv

De är verkligen superduktiga på de de gör och vi är supernöjda efter ommålningen av köket så de är de ju absolut inget fel på men hade varit trevligt å kunna ställa alla frågor man fick upp.

Jag ska därför ta mod till mig och ringa våran fruktansvärt sura och otrevliga värd i morgon å fråga honom om han vet nå mer. Tänkte även försöka på rabatt på hyran! De ska vi banne mig ha om jag nu måste stå ut med de här i en vecka.. med tre småbarn hemma på helgerna, mornar och kvällar! tack å lov för att jag inte är mammaledig längre så jag hade behövt ha barnen hemma i byggkaos hela dagarna.


Aja.. slutgnällt för denna gången! Gäller å se de positiva med de hela..... vi får ju fräscha rör...........


Här är vårt vackra kök nu! Ja ni ser ju varför jag gärna velat ha ett nytt. Lite nytt kakel kanske vi kan få iallafall? Får hoppas på att de råkar ha sönder väggen lite väl mycket! Jag kanske kan gå dit på kvällarna å typ.. råka svinga runt med en slägga eller nåt :P "OOOOOOPS! Jag bara råka!! Eller hur va de ni sa när ni hade sönder vårt rör?"

​Godnatt!

Puss på er!

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Sååå drygt 😫😫 ni ska ju lätt få reducerad hyra!
nouw.com/louiseanderssons