Min första dag på jobbet!

Hej hej hoppp hallå!

Nu sitter jag här i mörkret och väntar på att få tvätta ur färgen ur håret. 3 cm utväxt och gråa hårstrån ska bort. Japp, jag har en del! Jag börjar bli gammal. Bara att inse och acceptera!

Min första dag på jobbet är avklarad och det gick superbra!!! Dagen gick jättefort! All personal var underbart välkomnande och trevliga. Alla barn va hur goa som helst och det va superfina lokaler. Så redan idag känns de mycket bättre. Ångesten är borta! Nu är jag bara ivrig att komma in i rutinerna och lära mig hur de jobbar på just den förskolan.

På min rast passade jag på att ta den klassiska toaselfien....dels för att visa min utväxt som jag nu färgar bort... och dels för att visa min nya tröja... i stl S! Alltså förstååå... jag har aldrig köpt kläder i stl S till mig själv förut!!

Det har iallafall varit en bra dag idag! Förutom att Hugo fick feber nu på kvällen så han blir hemma i morgon. Känns trist att hans inskolning blir så hattig men antar att de är så så här års och med alla nya baciller han måste vänja sig vid.

Det gick iallafall super bra att lämna han på förskolan idag så han är ju rätt chill så de går nog bra ändå. Hoppas på att hans feber inte blir långvarigl


Hoppas ni haft en bra dag!! Puss å kram

Gillar

Kommentarer