Vi har carpat kvällen

Idag vaknade tvååringen på fel sida. Ett måndagshumör utan dess like som har hållit i sig hela dagen.

Sådana dagar är det svårt att få något vettigt gjort och idag var inget undantag. Efter middagen var vi på så risigt humör att jag bara kände NÄJ, nu gör vi resten av dagen riktigt bra! Carpe diem!

Jag tjoffade in barnen och mig själv i duschen för en grovrengöring. Klockan 17:30 befann vi oss sedan allihopa i vardagsrummet. Nybadade och pyjamasklädda.

FABULOUS. Det blev med andra ord en rätt mysig kväll ändå. Selma råkade sedan faktiskt somna klockan åtta och min kropp tänkte för en sekund hamna i något slags chocktillstånd (lätt hänt), men istället tog jag akut kontakt med min syster och podpartner @saramoller och vi lyckades spela in ett avsnitt trots tight tidsschema och Wilma som sidekick.

 Man får ju passa på när tillfälle ges. Imorgon kommer det alltså ut ett avsnitt trots allt.

Nu sover alla. Till och med Robin. Jag tänker dubbelskärma en stund och sedan kanske läsa en bok om jag får feeling. Härlig kväll ändå! Det är underskattat att göra absolut ingenting ska jag säga er.

Gillar

Kommentarer

mimmas
mimmas,
Hej! Skulle va kul om du gjorde ett inlägg med den här listan http://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/annalena/edvin-om-sin-mamma#comments-holder
Selma har säkert bra svar 😃
nouw.com/mimmas
emma,
http://www.onlinesmink.nu

http://www.onlinemakeup.info

http://www.makeupsweden.nu
www.onlinesmink.nu