Två födelsedagsbarn

I helgen har jag och Selma födelsedagshelg. Det måste vara mitt smartaste drag hittills i livet att slå ihop min och Selmas födelsedag sådär tätt inpå varandra. Selma har ju nu tålmodigt och stundtals mindre tålmodigt väntat på sin födelsedag sedan i januari. Hon har planerat och förklarat för oss hur det skulle gå till. Hon skulle ligga och sova i sin säng och vi skulle väcka henne med sång och presenter. Det var huvudpunkten. Exakt det gjorde vi och man såg verkligen hur Selma sög in stunden och fångade ögonblicket. Öppnade varje paket sakta och ojade sig över varje present, sparade det största paketet till sist och sa om och om igen "Åååh, tack mamma att jag får ha födelsedag idag. Vilken fiiin födelsedag." Liiite besviken blev hon nog då jag förklarade att vi måste ha kalas först nästa helg. Hon förstod liksom inte vitsen med det, hon ba "Men...int fyller jag väl nästa lördag å?!". Haha. Men det blir nog bra. Mera att se fram emot på det sättet.

Sara gick ju och införskaffade en ny kamera och jag tog på mig ansvaret för att sköta om hennes gamla. Någon ska ju vara den sista bloggaren i världen att skaffa systemkamera tänker jag. Sara höll nog någon slags fotokurs som gick in genom etta örat och ut genom det andra och man kan väl säga att jag inte riktigt har fått in den rätta knycken ännu. Haha. Ehm. Men skam den som ger sig! Den här bilden var ändå tvungen att publiceras pga den legendariska minen då Selma fick Pyjamashjältarna-maskerna som hon hade önskat sig.

Förutom födelsedagar har det i helgen varit fokus på våran blivande terass. Jag påstår inte att en gigantisk altan är nyckeln till lycka, jag säger bara att MIN livskvalité kommer höjas X-antal snäpp i samband med detta bygge och om ni undrar var ni ska söka efter mig i sommar har ni svaret här. 

Tack och hej, leverpastej. Nu ska jag kolla på bilder från när Selma var nyfödd. En liten tradition jag har såhär i födelsedagstider.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355