Nio månader utanför magen

Nu är hon nio månader, vår Wimppiskrutt. Igår då.

Den senaste månaden har hon lärt sig massa nya skills! Jag har för mig att hon ännu bara ålade på 8-månaders dagen? Djiizes. Nu kryper hon. SNABBT. Klättrar i trappan. Ställer sig upp mot möbler. Går stappligt längs möbler. Släpper taget och står några sekunder utan stöd. Igår var det typ en. Idag utökade hon det till typ fem. Jag ställde henne på golvet och hon bara stod kvar där som ett frågetecken tills hon dunsade ner på sin bak. Nästa stora motoriska utvecklingssteg är att traska iväg?!?!? Läskigt.

Jaja. Någon minns kanske att jag flyttade bort hennes säng från våran i tron att hon skulle börja sova hela natten i den.

Hahaha.

Wilma var uppenbarligen av annan åsikt men valde att kompromissa och sover nu hela natten - i vår säng. Den mest centrala platsen har hon roffat åt sig och där ligger hon hela natten och fungerar som ett multifunktionellt preventivmedel kan man säga. Men det viktiga är ju inte var man sover utan ATT man sover, det vet vi ju alla. Jag har den senaste månaden spenderat nätter på allt från golv till juniorsängar till min egen sängs fotända och jag är fortfarande i toppskick. Så det känns helt okej.

Vad mer?

Hon är mammagris och sadist. Man kan ju fråga sig hur dom två egenskaperna kan gå ihop, men så ör det. Först går jag ut ur ett rum och hon bryter ihop och vrålar "mammaaaamaaamaaaa" med kränkt tonläge. När jag sedan tar upp henne hugger hon in på mitt armfläsk med sina sylvassa gaddar. Ju mer lidande jag påvisar desto råare är hennes efterföljande garv.

Tur att hon är så söt. FÖR HERRE MIN HATT VAD HON ÄR GULLIG. Tänk att hon har blivit så stor redan ❤

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Sååå söt 😍
nouw.com/eschutz
S
,
Alltså vilken miin, kan int slut ti skratt 😃