Köp uppskattade julklappar

Julen närmar sig med stormsteg och många klurar säkert på vad dom ska köpa för klappar åt sina barn. Man vill ju ge något som verkligen kommer till användning av dom bortskämda ungarna som redan har rummen fyllda av leksaker.

Därför har jag nu sammanställt en lista på grejer som mina barn VERKLIGEN uppskattar att leka med.

1. En låda med kattmatspåsar. Påsarna är fantastiskt roliga att plocka i och ur sin pafflåda, att klämma på, stampa på och kasta ut över golvet. När påsarna är utspridda och det inte finns någon som ämnar plocka upp dom igen så är den tomma pafflådan perfekt att använda som garage till småbilar eller kuvös åt små, små dockor.

2. Värmeljus. Dom leker man också bäst med att först hälla ut dom på golvet och sedan förflytta dom mellan olika kärl och kippor. Kan också användas både som valuta och mat.

3. Kabeltejp. Klipps i små remsor som man sedan klistrar lite överallt och kan användas till nästan vad som helst. Plåster, ansiktsmask, täcke, stängsel osv. Viktigt att det är just kabeltejp då andra sorters tejp tenderar att skrutta ihop sig ganska fort vilket kan utlösa en del nervsammanbrott.

4. Myskpumpa. En mera naturnära och miljövänlig variant av docka. Känns betydligt mer realistisk rent viktmässigt dessutom. Håller i evigheter.

5. Presentpåsar. Dom proppar man helt smockfulla med värdelöst skräp när man låtsas att man handlar för att sedan spilla ut allt mitt på golvet. Och lämna det där.

6. Tamponger. Också fantastisk roliga att hälla ut och flytta mellan olika kärl men det bästa är ändå att öppna dom och riva bort plasten. Då kan man doppa dom i vatten eller använda dom som pynt i alla möjliga sammanhang. I juletider är det ett utmärkt julgranspynt då dom är färdigt försedda med ett lagom långt snöre TILL SKILLNAD FRÅN JULGRANSBOLLARNA!!!!!

Eh, ja. Det är vad mina barn uppskattar att leka med.

(Att dom har ett rum fyllt till bredden med leksaker ligger sällan i deras intresse.) 

Gillar

Kommentarer