9.11.2016

Jag drömde om USA-valet inatt. Att Hillary Clinton vann, givetvis. När jag sedan såg henne gå ut ur husvagnen där hennes valvaka hade hållits (japp) så gick hon med blindkäpp och snickesnackade med två dementa kvinnor i samma ålder. Donald Trump hade fått håret snaggat och han grät dessutom. Om det sedan var pga frisyren eller förlusten vet jag inte.

Iallafall steg jag upp klockan sex för att följa valet på tv4 och det slutade ju inte riktigt så som jag hade planerat eller drömt. Tyvärr. Jag är nog inte ensam om att tycka att det är bedrövligt, men om inte annat är ju denna man det ultimata beviset på att vem som helst kan bli vad som helst..

Men om vi ska prata om något roligare nu så har det ju blivit vinter. Jag älskar vinter! Det är dock en match att komma sig ut med detta pack två gånger om dagen. Sedan har det visat sig att Selma inte alls är särskilt förtjust i vinter och kyla. Igår sa hon att hon frös om ögonen, idag frös hon om läpparna. Helst vill hon bara sitta i kärran men det går ju inte riktigt eftersom den är upptagen av en som inte kan gå själv. Syskonvagnen sålde jag ju i somras då den inte hade använts på månader. Vi får se hur vi löser situationen. Mitt i allt får vi köpa en billig syskon-sittvagn att promenera med, annars känns ju risken stor att vi förblir omotionerade i vinter.

Rolig inomhusgöra när man har barn som hatar kyla är att baka trolldeg. Det har vi gjort idag. Vi lagade låtsasmat till Selmas kök. Jag ska sätta mig och måla det sedan när det har torkat och helst då när Selma inte är med..hehe.

  • 13 892 visningar

Gillar

Kommentarer

Mirja,
Blev "maten" fin? 😊 Saknar dina roliga uppdateringar!
www.nouw.com/mimmas
elinmoller
elinmoller,
Jo den blev fin men Wilma har typ förstört allihopa 😃
nouw.com/elinmoller