Mot Sverige, påbörjade min cirka 12 timmars långa resa hemåt i lördags eftermiddag lokal tid. Försenat plan, vilket resulterade i att jag missade bästa flyg...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senaste två dagarna!
Testade på en bio med fantastiskt sköna stolar, vi såg SPY! Ätit ColdStone glass, varit på sight seeing i DC och sett obama, Lincoln memorial och massa smått och gott!

Likes

Comments

Åkte i onsdags natt till Washinhton DC, för ett avslutning camp med andra utbytes studenter. Hade ett riktigt jobbigt avsked med min älskade värdfamilj..

Likes

Comments

Sista dagen i Vegas. Inte kul överhuvudtaget. Startade iallafall av dagen med att ta vara lite på vädret och solade. Min sista måltid blev Panera Bread, Mmm, och som dessert en Sonic milkshake. Nu; mot flygplatsen

Likes

Comments

Åkte till shopping centret idag dels för lite shopping och dels gör ett sista hejdå till några av vännerna här nere. Träffade både Coleen(på bilden) och Teneigha. Sen mötte jag även upp Jordan, Mich, hailey och Chase! Tråkigt att behöva lämna så fina människor här för jag vet inte hur länge..

Likes

Comments

Hängt hela dagen framför, och i, poolen. Varit över 40 grader varmt så det var väldigt välbehövligt! Jag, Alysa, Sam och Payton åkte sedan och köpte oss själva varsin DQ-glass. Mmmm vad gott!

Likes

Comments

Min första och sista amerikanska graduation ceremoni. Otrolig upplevelse, det är verkligen precis som i filmerna! Efteråt samlades vi och åkte till Texas De Brazil, en stor buffé, för middag! Super gott. Fick även en lite present ifrån mamma och pappa. En supergin ring ifrån Michael Kors.

Likes

Comments

Hade bokat bord uppe på Amerikas högsta restaurang ikväll. The Stratosphere. Riktigt god man och väldigt häftigt med 360graders utsikt då tornet sakta snurrar runt!

Likes

Comments

Idag tog mamma och pappa med mig till Madame Tussaud, las Vegas, vaxmuseum. Helt galet hur äkta många av dockorna ser ut! Turen där inne avslutades med en 4D film som var riktigt spännande!

Likes

Comments

Igår kväll startade vi av kvällen inne på en italienska resturang, Bucca Di Beppo. Fantastiskt gott! Vid 7 tiden befann vi oss inne på att ev hotellen på The Strip för att titta på The Blueman Group. Riktigt riktigt bra!! Fantastisk show att se om man får möjligheten. Efter det så strosade vi runt på Vegas gator och hamnade, efter att vi så fontän showen på Bellagio, inne på den världskända kedjan Serendipity 3 för dessert! Otroligt gott

Likes

Comments