Helloo, denna sommaren har verkligen varit helt fantastisk. Har verkligen hänt mycket och fått göra de jag verkligen tycker om! började sommaren med jobb i bageriet där jag jobbar just nu! Sedan den 26 juni åkte jag på selected player som är ett innebandy läger där 15 utespelare och 2 målvakter som är bäst i sin distrikt åker på läger tillsammans. Verkligen sommarens höjdpunkt, laget va grymt även fast de ej gick hela vägen för oss i cupspelet men vad gör de när vi hade såpass kul som vi hade. Men galet vad jag älskar er alla. Stockholm syd<33

7 juli 07:15 flög jag, mamma och min lillebror från Arlanda påväg mot Almeria som ligger i Spanien!Väldigt mysig resa trots den äckliga maten, inte ens pastan va god??! Vi kom hem bruna o fräscha 14 juli och den 17 åkte jag hit för jobb igen. Den mesta tiden detta lov har gott till mina fantastiska vänner som gjort sommaren till den bästa.
Även filminspelning med SVT har jag hunnit med denna sommar. Jag, Josefin och Vilma var i SVT huset i över 6 timmar och spelade in ett litet program, mer info senare får ej säga så mycket! So stay tuned helt enkelt :) Sommaren är ju ej slut heller, framöver väntar jobb här fram till 11 augusti. Sedan den 12 kommer min falunfavorit till Stockholm och vi ska ha de såå mys! Gud vad jag saknar henne.

Tänkte de kunde va kul o veta lite vad jag gjort i sommar so hope you enjoyed!! Hade så bra :)

Likes

Comments

Go kväll människor. De två senaste dagarna har bestått av jobb, sömn och löpning. Börjar ej förns klockan 3 på dagarna vilket är hur skönt som helst?! Hinner springa, hinner sova ut!! Har ett galet roligt jobb också, jobbar i en bagarstuga i Järvsö som ligger uppåt i landet. Så idag har jag stått och bakat knäckebröd och igår bakade jag tunnbröd. Låter kanske inte så kul men de är de! Just nu ligger jag i soffan med världens fluffigaste täcke och dricker nocco w/ Alpha🐶.
Hade !!

Likes

Comments

Holaa, funderat ett tag på att skaffa en blogg. Har ej tagit tag i saken då jag vart rädd för vad folk ska tycka. Jag tycker att vi kör ändå, blogga verkar ju kul!!
Tänkte börja med lite random fakta om mig för att liksom få en bra grund :)

1. Om 5 år fyller jag 19

2. Jag kör innebandy och gjort i över 9 år

3. Mitt nuvarande lag är Sköndals Ik DJ19

4. Har grövsta skadeglädjen 😬😬

5. Är 1.68 lång

6. Lever för mat heh

7. Bor i Stockholm

8. Vill flytta ifrån Stockholm!!!

9. Älskar kramar ;)

10. Mitt turnummer är 8! Kör innebandy med de och vinner ALLTID på Gröna Lund osv när jag tar nummer 8.

11. Tycker dessvärre Gröna Lund är tråkigt och överskattat

12. Har galet kort stubin

13. Mina ögon skiftar mellan blå/grön/grå

14. Älskar kläder och har alldeles för mycket, dock hittar jag aldrig något att ha på mig

15. Spelar höger forward btw

16. Bor med min mamma, hund, plastpappa (ser han dock som en pappa ) och 3 bröder

17. Har även en syster

18. Fyller år 5 november

19. Lyssnar alltid på min magkänsla, vilket inte brukar sluta bra hahah

20. Jag har bästa humorn!! Är dock ganska ensam om att tycka de men jag tycker jag e skitrolig iallafall, skrattar alltid åt mina skämt osv hehh.

Aja, tänkte testa på dehär med att blogga nu iallafall så vi ses antagligen framöver!!


Likes

Comments