2017 har gått och ett nytt år är här. Alla har såna höga förväntningar för år 2018 och jag tror jag har sett ungefär 100 inlägg på sociala medier om ”2018 är mitt år”, ”2018 here I come” eller ”2018 kommer bli bättre än 2017”.. (jo, jag har också lagt upp ett sånt inlägg på instagram och Facebook) Det jag vill komma fram till är att man har alldeles för höga förväntningar på det nya året, man är aldrig nöjd över tillvaron.

Som mitt 2017 till exempel: det började med en flytt och jag fann två nya bästa vänner. Bra!!
Sen ännu en flytt och då fann jag också kärleken. Ännu bättre!!
Sen gick våren, jag gick in i väggen (igen) och blev sjukskriven. Mindre bra..
Sen kom sommaren och jag fortsatte att njuta av kärleken medan jag boxades med min ångest dagligen men trivdes ändå med livet.
I slutet av sommaren så gick en av mina allra bästa vänner bort och jag förlorade alla vänner omkring mig i denna sorg. Jag stod ensam, nästan i alla fall. Som tur är hade jag min pojkvän!
Vi flyttade ihop och blev en familj med våra barn ❤️ helt underbart!!
Vi reste till Italien och bara njöt 👌🏻
Jag påbörjade min karriär inom motorsporten och fick dessutom köra final på min 3e tävling 😊
Min bästa vän och nästan hela familjen flyttade ut till gården och jag skaffade mig två nya hästar!
Sen har livet rullat på i ur och skur.

Trots att 2017 för mig var helt underbart trots sina mörka episoder så lägger jag ändå ut på sociala medier att ”jag hoppas att 2018 blir bättre”.
Jag menar, vad förväntar jag mig?! Att jag ska vinna ett par miljoner och gifta mig på Maldiverna?! 😂
Man ställer orimligt höga krav på att livet ska vara ”perfekt” istället för att öppna ögonen och se vad man har runt omkring sig. Varför inte bara uppskatta livet och njuta istället för att jaga likes på instagram??
Nä! År 2018 ska jag inte grotta ner mig i vad jag kunde ha utan faktiskt njuta av varenda sekund som går! Det tycker jag du också ska göra 😊

Likes

Comments