Hej! Länge sedan jag skrivit här, anledningarna är ett kaotiskt schema och ingen motivation till att skriva.

Min vardag har förändrats ganska mycket då jag faktiskt fått chansen att ta en helt underbar häst på foder! Han heter Palermo III, är 12 år och en estnisk sporthäst. En kille med en härlig personlighet, stort hjärta och glimten i ögat alla dagar i veckan. Det var inte planerat att vi skulle ta en häst på foder/köpa häst eftersom jag går i gymnasiet nu och måste fokusera på studierna. Men sen åkte jag och en bekant för att provrida Pale och jag föll direkt haha. Så efter lite funderas och planeras så flyttade Pale till Broby i början av december!

Känns riktigt bra för tillfället eftersom jag verkligen saknade hästarna och ridsporten efter att jag slutat rida Silvara, kändes som om något saknades.

Ni som följt mig då jag hade Silvara så vet att jag tränade för Juho Norilo och nu ska jag och Pale börja träna för honom också. 

Så tacksam för den här möjligheten, dessutom lite lättare än att ha hästarna hemma på gården som vi hade Silvara och Jason. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade planerat ett arm + övrerygg pass tills igår men första veckan i gymnasiet har verkligen brutit ner min energi haha, så tog en vilodag istället. Jag är väldigt sträng med att lyssna på min kropp när det kommer till tränandet, pushar ingenstans om det tar emot, då är det vila som gäller.

Slutade 16 så kvällen bestod av en hel del plugg, såklart. Lyxade till det med att göra en proteinpannkaka, jag änvänder Fast's proteinpannkaka som man köper på påse (50g). Toppade det med lite frukt och mörk sirap.


Likes

Comments

Hej! Hoppas ni haft en bra helg och är utvilade för en ny vecka, det är iallafall jag! På fredag hade jag en kort skoldag så det var väldigt skönt. Sen åkte jag hem, hoppade i duschen, bör om och åkte in till stan igen för att gå på Augustinatten med kompisarna, dock regnade det massor och jag hade bara min "fluff"rock på så vi stod under ett tält en stor del. Huvudartisten på augustinatten var Norlie&Kkv och snacka om tur, det slutade regna före de skulle spela. Det var en så sjukt bra kväll och efter det åkte jag och min kompis Wilma hem till henne, lagade lite nattmat och myste. Jobbet kallade på lördag och det blev en sen kväll då också, fatta hur trött jag var.

Idag sov jag ut, gymmade, pluggade och sen åkte jag till Wilma igen och hängde där en stund. Imorgon börjar första hela veckan i skolan efter sommarlovet, suck jag har inte vant mig vid skolan ennu haha. Min vecka kommer vara ganska full, har jobb Torsdag och Lördag sena kvällar.

På Fredag åker jag in till Åbo efter skolan, så omskakad efter det som hände där på fredagen... känns overkligt när det händer såhär "hemma", usch vart är världen påväg? Sprid kärlek hörni, det övervinner ju allt (får vi hoppas)...


Här är min outfit från Fredagen, fixade på bloggen mesans jag tog bild så datorn fick komma med haha

Likes

Comments

Kan inte direkt säga att jag är redo för att börja i skolan igen. Känns som om jag inte hunnit göra så mycket den här sommaren, början av sommarlovet var bara ett enda stort KAOS så gjorde så gott som ingenting alls förutom att jobba. Sen kom norgeresan och det var väl det absolut bästa på sommaren, kanske på hela året.

Men imorgon är det back to reality igen, första året i gymnasiet för mig. Skolan kommer va en viktig del i min vardag nu framöver, har planer för framtiden och är redan på bra väg. Jag kan skriva ett skilt inlägg om mina framtidsplaner och mitt drömyrke, som konstigt nog förvånat de flesta jag pratat med om :')

Nu sitter jag och myser med datorn och har förberett mig för imorgon, plockat kläder och packat stuff i väskan. Har ni någon stress över ' första dagen i skolan/ på jobbet´?

Vi hämtade även hem hästarna från Rilax idag, de kom inte hem till mig nu utan till mammas moster som äger dem. Kommer fortsätta rida Emma då och då, vi får se vad som händer helt enkelt.


Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade runt 8 idag och har ätit frukost och sitter nu med kaffekoppen och datorn framför mig på balkongen. Min mamma åkte hem idag morse så nu är det bara jag, pappa och brorsan. Idag tänkte vi prova på lite bussrutter, kolla vart de går och att vi lär oss hur bussarna går till ex tågstation, salutorget osv. Sen senare på eftermiddagen när vi åker hem så tänkte vi stanna vid Skanssi, ett köpcentrum här nära för att kolla på lite grejs, shopping är aldrig fel ;)


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments