Alla som sagt att jag inte kan, att jag är tjock ska få en överraskning. Jag är en tjej på 49kg. Mår dödåligt över min kropp och har börjat träna för att se en ändring. Att få höra dom orden " Har du gått ner i vikt? " 
Åh vad jag skulle ge min själ för att vakna & må bra. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tjo, har ingen livslust eller lust till något just nu. jo, cigg. oh men bebi sofia som jag älskar till månen och tillbaka. 
kort uppdatering. stack till malmö i fredas, träffade sofia, stack till svettdala, sov här, sofia blev hämtad och åkte på resturang, jag åkte till sofia och sov där. idag hämtade therese oss, vi åkte hit, lekte med lova och kollade film, vi körde sofia hem. Slut (:
Imorgon ska jag köpa biljetter till BMTH! WOPWOP. Och om 14 dagar ska mina tuttar bli signerade av ingen mindre än ASHLEY FUCKING PURDY.

Likes

Comments

Hejsan på er. Dagen har väl varit hyfsad, känns ändå skit längst inne.

Folk har skrivit till mig på kik & facebook bland annat och undrat varför jag inte uppdaterat min blogg, jo sanningen är att jag varit inlagd på bup då jag försökte ta livet av mig. Ja, ni förstår hur mycket jag lyckades, noob.

Men ja, ska försöka att uppdatera lite då & då, men tjata inte för att jag orkar inte så mycket just nu.

Ha de bra, puss.

Likes

Comments

Nu är jag sådär halv igen

Likes

Comments

Maja sover här ännu en natt, Harry Potter maraton, choklad, godis, chips och energidricka och en massa Amnesia :D ni får ha de bra, kyss 😘Likes

Comments

natten spenderas med energidricka, lan, och underbara Maja. Natthumor på högsta nivå! Tänkte bara att ni skulle veta, vi bjuder på flummbilder! puss heart

 

Likes

Comments

jo, jag lever. 
Den tjejen som skrev kommentaren på mitt förra inlägg har kontaktat mig, inget av hennes namn / vår konversation kommer någonsin ut. Du vet vem du är, du kommer ta dig igenom detta hära snäckan! Vi ska klara detta tillsammans, även om jag så ska behöva springa till dig och sitta hos dig, vi tar oss igenom detta. Du ska veta att du är stark som kommit så här långt men du ska komma ännu längre!
Jag skriver detta här då jag vet att hon följer min blogg.

Själv kan jag väl säga att jag är långt under vattenytan än en gång och mår inte bra. Tankarna på självmord gick från hur till när. 
 

Ska inte besvära er mer, men ja, ni får ha de superbra, kyss heartLikes

Comments

tjo, inte orkat uppdatera för jag mår allvarligt piss. Inget gör mig glad längre knappast. 
Igår träffade jag äntligen Sofia Norell, så sjukt kul var de! Kolla in deras blogg också, http://rockqueens.blogg.se/.

Sen gick jag ner på mammas jobb, åkte upp till Lova och busade lite sen handlade och sen lagade vi mat. 
Idag kom Lova och vi ska ha henne tills imorgon så hon kommer till att sova här, kanske kommer upp några bilder men jag vet inte, inget jag kan lova, ni får ha de bra, kyss! 

Likes

Comments