Stockholm i´m on my way

Ja nu är jag äntligen påväg till Stockholm. Efter att har vaknat klockan 5 idag och inte sovit bra på natten alls, så kan man säga att jag är ganska trött på att sitta på en båt i typ 10 timmar men ajja, lättast att ta sig till Sthlm med så mycket packning som jag har. Tur så har man en blogg att skriva på så man har inte helt tråkigt. Kan förvarna att det här inlägget kommer innehålla väldigt mycket bilder från hela dagen som gått.

Under de senaste 2 månaderna så kommer jag uppdatera så ofta jag kan då jag ändå bara kommer sitta på datorn när jag är hemma så why not liksom, det här är en av de roligaste sakerna jag håller på med.

Klockan 18.55 är båten framme och då ska jag ta mig från Viking hamnen till Gärdet till min lägenhet, så imorgon kommer ni säkert få en apartment tour, vet ej när den kommer men den kommer.

Jag tror att ingen människa på den här planeten kan förstå hur mycket det här betyder för mig. Att för det första slippa till Stockholm the city of my dreams, och få bevisa till alla människor att drömmar kan visst slå in. Man ska bara inte tänka på de människors kommentarer som vill trycka ner en med typ "Näe men ge upp ren" eller "Du vet hur svårt det är att få jobb och bostad i Sthlm" JA jag vet men jag bryr mig inte, det är kanske det sista jag bryr mig om. Om jag vill dit så ska jag dit PUNKT. Plus att den här resan är inte bara för mig utan för mina föräldrar å släkt så att jag kan visa åt dom att jag kan visst klara mig själv utan nån av eras hjälp. Det är dom som har get de där kommentarerna från första början så ajja. sassy flipping my hair.

Det kanske kommer ett till inlägg ikväll ännu.

Gillar

Kommentarer