tre gode dager

Hverdag

Tudelu, og god onsdag.

Vi er nå halvveis i uken, og april nærmer seg sakte men sikkert slutten. De siste dagene har vært overraskende gode, og frøkna har vært i ganske grei form - utrolig nok! Det hjelper jo utrolig mye på humøret, og det merkes. Nå har jeg hatt hele tre gode dager på rad, noe som er en sjelden kost i dette huset. På disse tre dagene har jeg: vært til sykehus-kontroll, gått mange turer med Millie, gjort masse husarbeid, rydda ut i hagen og planlagt bryllup. I går gjorde jeg masse husarbeid - jeg vasket opp, vasket gulv, støvsugde, ryddet, vasket klær, ryddet bort klær, vasket badet, gikk ut med søpla og gått tre turer med Millie. Alt dette gjorde jeg helt på egenhånd uten å bli skikkelig sliten med en gang - applaus! I dag har jeg ryddet ute i hagen å ryddet og raket litt - og har fremdeles litt energi til overs.

Jeg kan ikke få sagt hvor utrolig deilig og befriende det er å endelig ha litt energi og overskudd til overs til å kunne gjøre ting uten å måtte ha hjelp til det. Til vanlig så har jeg alltid måtte spørre Richard eller andre om hjelp fordi jeg har vært for sliten eller for svak til å gjøre det alene. Men ikke nå, nei! Jeg bare håper det fortsetter slik fremover - for da kan kanskje livskvaliteten bli bedre, også! Det er så deilig å slippe og måtte være avhengig av å få hjelp av andre hele tiden. Det gjør noe med både selvtillit og mestringsfølelsen. Så i dag er jeg utrolig stolt av meg selv og fornøyd med egen innsats. Jeg er jo selvfølgelig veldig sliten, men til tross for at jeg er veldig sliten - så har jeg likevel noe energi til overs. Og det er som sagt ikke ofte!

Men nå skal jeg snart bli med svigersøs til Son og være der litt, så da må jeg nesten avslutte her og ordne meg litt. Håper du har en fin onsdag uansett hva du måtte gjøre!

Elin - Madelen

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229