Tanker og følelser i sving

Hverdag

Hei på deg!

Aah, så deilig det er med sommer! Det har vært veldig etterlengtet lenge. Akkurat nå sitter jeg i sofaen og prøver å våkne litt etter et par timer på øyet. Nå som det begynner å bli varmere i luften og sola steker ekstra, blir jeg ekstra sliten om dagen. Så da må det til med litt ekstra søvn på dagen. Jeg er ekstremt sliten og trøtt om dagen noe som er veldig utmattende og frustrerende, men jeg prøver å være flink til å slappe av når jeg trenger det. Ellers går jeg som vanlig i dialyse mandag, onsdag og fredag med fri i helgene. Helgen er hellig for meg da jeg har to dager hvor jeg ikke har dialyse - og tro meg, det er helt fantastisk!

Ellers så er det mye å tenke på i forhold til økonomi, NAV og ja - fremtiden, rett og slett. Vi lever i mye usikkerhet for tiden noe som ikke gjør ting noe lettere. Jeg sliter mye med depresjon og prøver å ta en dag om gangen - og tenke positivt, noe som ikke er lett. Det er så mye tanker og følelser som er i sving og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg får bare ta en dag om gangen og prøve å gjøre det beste ut av de gode dagene jeg får. Jeg venter fortsatt på transplantasjon og prøver nå å komme meg i litt bedre fysisk form slik at jeg takler den bra når den tid kommer. Det er heller ikke lett, men igjen så må jeg ta en dag om gangen!

Jeg håper det går bra meg deg og at du nyter sommeren! Det skal jeg og jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere bloggen fremover.

Klem fra meg!

Elin - Madelen

  • Hverdag
  • 217 visninger

Liker

Kommentarer