Sykehus-kontroll og bryllupsforberedelser

Bryllup

Goooood onsdag!

Da har frøkna kommet hjem fra sykehuset og slapper av litt før jeg skal sette i gang med litt klesvask. Grunnen til at jeg skulle til sykehuset i dag var fordi de ville kontrollere blodtrykket og vekta, og se hvordan dialysen funker. Og i dag fikk jeg gode nyheter! Blodtrykket har gått litt ned igjen, og er innafor det som er greit. Det er fremdeles litt høyt, men langt ifra så høyt som det har vært før. Vekta er stabil, også - noe som er veldig bra! Sist jeg var på sykehuset så var blodprøvene fine, og nyreverdien hadde gått noe ned. Så alt dette tyder jo på at dialysen funker bedre og at den trekker nok væske. Jippi! Samtidig fikk jeg tillatelse til å prøve og begynne å jobbe litt. Så nå går det sakte men sikkert fremover!

Bryllupsforberedelsene går veldig bra! Nå er vi så og si ferdig med det viktigste og kan dermed lene oss litt tilbake og slappe av. Eller, slappe av og slappe av... Vi kommer nok til å stresse frem til dagen kommer, men vi har iallefall alt i orden. Prøvelses-attesten er klar også. Så dette lover godt! Nå er det bare å prøve og slappe av frem til dagen kommer og håpe at det ikke blir dårlig vær! Og blir det ikke fint vær, vel... da går vi for plan B. Plan B er å gifte oss inne i lokalet hvor vi skal ha festen. Det blir kanskje ikke like fint, men vi får bare gjøre det beste ut av det.

Nedenfor ser du forresten inspirasjon til hvordan jeg vil ha negler og hår på selveste dagen. Så får vi se om vi får det til!

Snakkes!

Elin - Madelen

  • Bryllup
  • 111 visninger

Liker

Kommentarer