nytt navn

Tudelu.

Som dere sikkert har lagt merke til, så har jeg skiftet mellom-navnet mitt. Jeg vil ikke gå noe mer innpå grunnen til hvorfor jeg har gjort det, fordi jeg føler at det er egentlig en privatsak. Noen tenker kanskje at det er veldig drastisk å skifte en del av navnet - og kanskje det er det. Jeg følte iallefall for å gjøre dette, og det er noe jeg har tenkt på lenge så det er liksom ikke noe jeg bare fikk for meg over natta. Men jeg skjønner jo at det vil vekke reaksjoner og oppsikt, men så håper jeg også at folk respekterer at det er mitt valg. Det er jo selvfølgelig veldig rart å skifte navn siden det er liksom det navnet jeg har hatt helt siden jeg var født, og helt til nå. Og det er jo en del av identiteten min, også. Men på mange måter så føles det riktig å gjøre det akkurat nå av flere ulike grunner... I dag ble det offisielt godkjent av Skatteetaten, så det er derfor jeg bare skriver et lite innlegg om det nå.

Jeg har alltid vært veldig glad i navnet "Madelen" og har alltid hatt et ønske om å hete det istedenfor "Elin". Men siden jeg ikke klarte å bytte ut "Elin", endret jeg heller mellomnavnet fra "Merethe"til "Madelen". Jeg ville ikke endre "Elin" siden det er det navnet mamma ga meg, og jeg vil liksom beholde det for hennes skyld. Men jeg kommer mest sannsynlig til å bruke "Madelen" som navn fremover. Men offisielt heter jeg jo "Elin-Madelen", så ja.. Jeg heter jo liksom "Elin" ennå, bare at jeg foretrekker å bli kalt "Madelen".

Jeg har jo allerede fått noen reaksjoner på det, noe jeg egentlig var forberedt på. Man blir jo sikkert nysgjerrig og lurer litt på hvorfor noen vil endre navnet sitt. Jeg hadde sikkert blitt det selv hvis noen andre hadde gjort det. Men jeg hadde også samtidig respektert valget deres, og ikke begynt å fundert så fælt på hvorfor og sånn. Noen vil sikkert synes det er fryktelig teit og unødvendig, mens andre bryr seg kanskje ikke noe særlig om det. Uansett hva du måtte tenke, så håper jeg uansett at du respekterer det og lar det være med det. Så om du liker det eller ei, så spiller det ingen rolle. Det er mitt liv og mitt navn, så jeg gjør som jeg vil. Sjallabajs!

- E.

  • 1 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229