Legebesøk og video-redigering

Hverdag, Nyresykdommen

Hei på du ✨

Jeg håper du har hatt en fin onsdag så langt! Her i huset har frøkna nettopp kommet hjem fra en time hos fastlegen. Nå sitter jeg og slapper av, og skal straks redigere en video som jeg har filmet inn tidligere. Jeg må innrømme at jeg har blitt litt hekta på video-redigering og sånn etter at jeg begynte med Youtube. Så nå skriver jeg ned masse ideer og filmer som bare det - for å se om det er noe som jeg kan legge ut til dere. Det har også gjort at jeg har mer å gjøre om dagen slik at dagene ikke blir så lange og kjedelige. Og det er veldig deilig! Det er noe med det å finne en hobby som man kan drive med uten at det krever for mye energi. Det er klart at det krever jo litt energi og tid når det kommer til å spille inn video og redigere det - men man kan ta så mange pauser man vil og man kan legge opp tiden man bruker på det akkurat som man selv vil.

Uansett, om ca to timer blir jeg hentet og kjørt til sykehuset. Da er det tid for dialyse, igjen. Det trengs for kroppen er ikke med i dag - og vi skal ta månedsprøver i dag, også. Så da får vi se hvordan det står til med ting.

Anyways, det var en liten oppdatering. Vi blogges!

Elin - Madelen

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
har vært på jobb 😊nouw.com/livetmitt93
elinmadelen
elinmadelen,
Heldige du 😊 Savner å jobbe, altså! nouw.com/elinmadelen
livetmitt93
livetmitt93,
hehe, jobber tre dager i uka 😊 noen ganger vil jeg ha fri andre ganger er det godt med de tre dagene og nouw.com/livetmitt93
elinmadelen
elinmadelen,
Det skjønner jeg - men godt at du har en jobb å gå til, da 😊 nouw.com/elinmadelen
Nadixie
Nadixie,
Godt å slappe av når man kommer hjem da. Du må bare lytte til kroppen, for jeg regner med at når du har hatt dialyse så blir man sliten.

Selv var jeg først og gikk på tredemølla, og etterpå dro jeg jeg på hudlegesenteret for å ta lysbehandling pga atopsik eksem.

Jeg har selv funnet interessen i å redigere videoer når jeg lager vloggene mine. Ikke den beste redigeringen, men moro likevel å forsøke noe nytt.

Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
elinmadelen
elinmadelen,
Ja, så absolutt! Man blir veldig sliten av dialyse - så man orker svært lite etter en behandling. Da er det ekstra godt å legge seg under dyna <3 Ja, jeg har fulgt med på videoene dine - synes du er veldig flink 😊 Ha en fin onsdag - klem <3 😊 nouw.com/elinmadelen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Du liker kanskje også ...