hverdagssyssel, legebesøk og bryllupsfeber

Hverdag

Hei!

Da sitter frøkna i kosekroken i sofaen og slapper av med God Morgen Norge mens jeg hører regnet faller ned og at vinden blåser utenfor. Koselig! 😊

Jeg har nettopp vært hos fastlegen min for å ta en liten sjekk før jeg skal til sykehuset neste uke. Grunnen til at jeg bestemte meg for å gjøre det er fordi jeg ikke er helt i slaget om dagen. Og for å være på den sikre siden, selvfølgelig. Jeg synes det har vært litt vel mye negativt og skumle greier i det siste, så jeg vil følge opp nøyere fremover slik at det ikke dukker opp noen uventede overraskelser. Uansett, blodtrykket mitt er fremdeles høyt til tross for at vekten er stabil og bra og at dialysen trekker veldig bra. Grr! Men det virker som at jeg fremdeles har litt mye væske i kroppen ennå, muligens fordi jeg ikke helt klarer å holde meg innenfor restriksjonene. Det er sykt vanskelig! Dialysen trekker jo masse og jeg tar maksdose av vanndrivende noe som igjen fører til at jeg blir tørstere. Whæ, at det skal være så vanskelig?! Men men, jeg må bare prøve så godt jeg kan å holde meg innenfor og balansere drikkingen. Bortsett fra det så har jeg fått en ny levering med dialyse-esker i dag. Hele 14 esker med 10l og åtte 2,5l med dialyse-væske - det tar en del plass for å si det sånn! Og du kan tenke deg hvor mye søppel det blir av dette i løpet av 14 dager. Jaja, jeg trøster meg med det at det er disse posene som holder meg i live, så da kan jeg takle en del søppel og arbeid.

Nå sitter jeg og slapper av litt før jeg setter i gang med noe av det jeg skulle gjøre i går. Jeg fikk jo nesten ikke gjort noe som helst fordi formen min var så som så. Den er ikke helt 100% i dag heller, men den er noe bedre. Så da får jeg utnytte det og få gjort noe mens jeg kan. Dèt jeg tenker at jeg skal gjøre i dag er å ta oppvask, støvsuge, vaske gulv, vaske bad og å begynne å sortere i rotet vårt oppe i andre etasje. Jeg skal også begynne med bryllupsforberedelser som å skrive på bordkort og fikse små duppeditter. I dag er det faktisk èn måned igjen til vi står foran vigsleren og gir hverandre vårt "Ja". Tenk det! ÈN MÅNED - iiiik! Som vi gleder oss! Det mangler som sagt litt småtterier og sånt, men jeg tenker at det vil gå i orden ganske så snart. Jeg orker ikke å stresse, for gift - det blir vi uansett. 

Nå skal jeg slappe av litt mer før jeg setter i gang med det jeg skal gjøre i dag. Snakkes! 

Elin - Madelen

  • Hverdag
  • 104 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Du liker kanskje også ...