Girlpower

Med joggebuksa, strikk i håret og med gårsdagens sminke dro jeg til HAPRO hvor de skulle vurdere arbeidsevnen min. Det var en slitsom samtale, men vi fikk lagt en liten plan over de fremtidige møtene våre. Jeg skal i første omgang ta noen tester på pc'en og så ta det derfra. Jeg vet at resultatet ikke vil bli bra, men jeg gjør plikten min likevel. Jeg skal tilbake på torsdag og prøve meg på pc'en og se hvor lenge jeg klarer å sitte før jeg blir sliten. Det blir ikke lenge, men da har jeg iallefall prøvd. Jeg vil gjøre mitt beste for å vise dem at jeg iallefall er villig til å prøve selv om resultatet ikke blir som ønskelig.

Og gratulerer med kvinnedagen, forresten! Dette er en god dag for oss kvinner. Vi blir feiret for den vi er, det vi står for og får muligheten til å løfte frem viktige saker som trenger å bli hørt. Vi løfter hverandre opp og feirer hverandre. Det er ikke noe som er bedre enn det. Men mitt ønske for fremtiden er at vi fortsetter å løfte hverandre opp og feirer hverandre - ikke bare i dag, men resten av året, også! Vi må bli flinkere til å se hverandre, lytte til hverandre og hjelpe hverandre frem. Det er mitt ønske.

Ellers så har vi ikke noen planer for helgen... Vi kommer nok bare til å være hjemme og slappe av - kanskje besøke svigers. Men nå skal jeg stikke å se på film sammen med hubbien min. Håper dere får en fin kveld!

Hva er deres planer for helgen? Hvilke ønsker har dere for kvinner rundt omkring i verden?

- E.

  • 141 visninger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
ArielC
ArielC,
Jaa, gratulerer med kvinnedagen! Er så godt å se så mange kvinner som motiverer og støtter hverandre 💛💛nouw.com/arielc
elinmadelen
elinmadelen,
Ja, det er så fint å se! <3 nouw.com/elinmadelen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229