Årsresumé 2017 - Del 2

Nuuu kommer del 2 på min årsresumé! HÄR kan ni läsa del 1.

JULI. Jag och min pojkvän lyckades timea våra semestrar, så efter en ledig vecka i Uppsala åkte vi till byn Santa Ponsa i Mallorca. När vi kom hem därifrån var det en vecka kvar, men den kantades av sjukdom för min del då jag drog på mig något virus. Jag och min pojkvän åkte i alla fall in till stan och promenerade runt Djurgården när jag mådde lite bättre, och så åt jag en gudomlig acai bowl på Mahalo med @amandap.

AUGUSTI. Min semester tog slut, men för att ha något att se fram emot köpte jag biljetter till Popaganda. Min försenade födelsedagspresent anlände äntligen på posten också, och det skärpet har nog använts varje dag sedan dess. Älskar det. Hade tacoskväll och såg Grease på utomhusbio med @moaolsen. Träffade min nyfunna vän Vendela för första gången. Hade date night med pojkvännen i Gamla stan, samt åt på Pinchos med mina systrar. En bra månad trots att det var back to work!

SEPTEMBER. Denna månad startade med en middag på Trattorian med min pojkvän. Dagen därpå var det dags för Popaganda med @amandap. Såg bland annat min absoluta favoritartist Oskar Linnros, och det var underbart! Jag var på Pinchos en andra gång, åt middag på Un Poco med Vendela samt hade en heldag i Mall of Scandinavia med middag och bio tillsammans med min pojkvän. Jag åkte även ut till min storasyster där jag fick rida och sova över.

OKTOBER. Vaknade upp hos min syster den 1 oktober och då gick vi på en guidad tur på Skokloster slott. Jag hade mitt samarbete med Jane Kønig, vilket var superkul, och så var jag verkligen i ett bra flow med mina outfitsinlägg. Hade pizzakväll med @amandap och Mira, och så åt jag tapas på Caliente med alla mina systrar. Sist men inte minst tatuerade jag mig!

NOVEMBER. Jag hade en jättetrevlig lunch med två kollegor på Asplunds. Det är jättekul och skönt att jag har lärt känna dem lite bättre under året. Åt på Il Forno Italiano med pojkvännen och fikade på Wienercaféet med Vendela. Blev väldigt förkyld också, efter att det hade cirkulerat runt på jobbet ett tag. Bokade till slut Londonresan!

DECEMBER. Nu har vi nått december och den här månaden är ju faktiskt inte slut ännu. Hittills har jag i alla fall hunnit med en kväll på Taverna Brillo och Vapiano, julmarknad i Gamla stan följt av en lunch på Pong. Jag färgade håret, hade julfest på jobbet och så brunchade jag och pojkvännen på Greasy Spoon. Nu senast var det julfirande och det blev ett väldigt lugnt sådant hemma med middag och Trivial Pursuit-spel.

Allt som allt ett bra år. Håller tummarna för 2018!

Gillar

Kommentarer

saralinnea
saralinnea,
Vilken fin Resumé! 😃 Jag publicerade också del 2 av min resumé idag! 😃
nouw.com/saralinnea
elinm
elinm,
Åh, tack så mycket! Vad kul, ska kika 😃
nouw.com/elinm
elvirarehn
elvirarehn,
Jag såg också Oskar Linnros, så så grym!
nouw.com/elvirarehn
elinm
elinm,
Han är bäst!
nouw.com/elinm