Vardag & nöje

Godmorgon!

Nu har jag gått in i en period här i livet igen då jag är sugen på att blogga. Vi får väl se hur länge det håller i sig.

Just nu ligger jag i sängen hemma hos min pappa i Kristinehamn och tar det lugnt bara. Klockan är 10.38 och jag har ätit frukost och jag har ringt lite samtal, har ingenting inplanerat resten av dagen. Vi får väl se vart dagen tar mig helt enkelt.

Vad ska man skriva mer då? Det var så längesedan jag gjorde detta så jag minns typ inte ens. Jag kommer uppdatera när jag känner för det, jag vill inte ha en vanlig blogg där jag ständigt bloggar om min dag, för tbh, ingen bryr sig. Så jag kommer väl lägga ut när jag har någonting att skriva om. Det kan ju vara något inlägg om hur min dag har vart, men har jag inte gjort något kommer jag inte skriva om den.

Men ni får i alla fall ha en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tankar & funderingar

Älskade, hatade 2017. Äntligen är du över.

Nu är 2017 äntligen över, och oj, vilket jävla år det var.

Var ska man ens börja? Det startade dåligt, jag sov genom 12-slaget, men det fortsatte hyfsat bra. Destiny var hos mig ytligare en vecka och det var skönt. Sen träffade jag henne två helger till i januari. Och oj, hon är det bästa jag har. 2017 fortsatte ganska vanligt, livet rullade på. Jag var sjukskriven ifrån skolan, bodde på deltid hos Moa och försökte må så bra jag bara kunde. I april kom det bästa beslutet som någonsin fattats i mitt liv. Jag skulle få flytta hemifrån. Så sista helgen i april blev det ett stort flyttlass till min älskade lägenhet i Karlstad. Allting gick så fort så jag hann knappt tänka på allt så var det gjort. Jag trivs som fan i karlstad, och hade nog inte kunnat få det bättre. Jag hade skolan och jobbet där - men främst, mina vänner och mitt liv. I juni var det dags för bal & student. Balen var jag på ca en timme, sen gick jag hem för trivdes inte i klänningen och hade ganska tråkigt. Men sen kom den efterlängtade studenten, vilket var en av de bästa dagarna i mitt liv.

Jag fortsatte sedan som anställd på Connecting Carlstad och trivdes med mina kollegor. Jag trivdes överlag på det jobbet. Sommaren rullade på, jag festade, umgicks med mina kompisar och var mycket hundvakt åt Tochi. I september fick jag nytt jobb, i mitten av september. I slutet av september fick jag åka på utbildning på MTG-huset och blev anställd på Viasat där jag fortfarande trivs jättebra, har jättekul med mina kollegor och tycker det är ett jobb jag tar mycket lärdom av, och ständigt får ny information till mig. Ett väldigt lärorikt och roligt jobb helt enkelt. Så de senaste månaderna har jag helt enkelt inte gjort så mycket. Jag har jobbat mycket, sovit mycket och rest mycket. Vi har rest mycket med jobbet, men det känns inte som att jag gjort så mycket annat än att jobba & vart en del sjuk de senaste tre månaderna hahah. Nu är iaf 2017 äntligen över och vi går in i ett 2018 med öppna armar för att göra det till det bästa året. Hoppas ni hade en bra nyår, det hade iaf jag!


Likes

Comments

Vardag & nöje

Hej på er! Jag vet att jag är så usel på att uppdatera er, jag ska försöka bli bättre men har rätt fullt upp med jobb och lägenheten haha. Just nu sitter jag här på jobbet och tänkte uppdatera er lite om vad som händer i livet typ. Jag har fått väldigt bra besked angående lägenheten och det är att jag kommer att få bo kvar, vilket känns otroligt skönt!

Utöver detta har jag ju tagit studenten, gått på bal och haft massa annat roligt för mig. Tänkte att jag någon dag här ska ta och ändra lite design och bilder på bloggen och då tänkte jag även lägga ut lite bilder från den senaste tiden. Har faktiskt haft det riktigt bra. Jag mår äntligen bra igen. Det är skönt. Men tänkte bara uppdatera er om att jag lever och mår bra, så ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Vardag & nöje

God förmiddag på er!!
Just nu ligger jag i sängen och latar mig då jag är sjuk. Tänkte att jag skulle försöka ta mig in i duschen och sen få i mig lite te och någonting att äta. Det är tufft när man är sjuk haha. Gillar verkligen inte att vara sjuk, blir så utmattad men samtidigt uttråkad. Det har inte hänt värst mycket sedan jag bloggade sist heller. Var ute i torsdags och lördags, såg Kaliffa i torsdags på Welo och det var asnajs. Men har egentligen inte mycket mer att säga nu, ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Godkväll gott folk!
Sitter just nu på bussen påväg hem till Karlstad då jag spenderade min eftermiddag i Kristinehamn av olika anledningar. Har vart hos mamsen och myst och vart ute med Ariel bland annat!
Har ni märkt att jag ändrade lite på designen? Positivt eller negativt? Ge mig gärna respons! Ska fixa lite till, ska ändra lite med bilder och så men det fick duga sålänge tyckte jag!
Just nu väntar jag på ett samtal, sen ska jag ta bussen ifrån stationen och hem. När jag kommer hem ska jag ta en dusch och plocka lite i lägenheten, sen ska jag lägga mig och sova tänkte jag. Ska gå upp vid åtta imorgon men börjar jobba vid 10. Har börjat gå upp lite tidigare så att jag ska vänja mig inför jobb på heltid sen, så det är skönt!
Ska även skriva iordning mitt cv när jag kommer hem, tänkte eventuellt söka lite nya jobb!
Jag vet inte om jag någonsin berättade vad jag började jobba med, men då berättar jag det nu!
Jag började på ett företag som heter JRMAB (försäljning) och trivdes jättebra. Tyvärr gick det i konkurs i maj. Slutade på BK i mars och fick nytt jobb på direkten faktiskt. Började jobba på ett företag som heter Connecting Carlstad, det är mysigt & trevligt men det kan vara skönt att söka nytt ibland! Med sälj så blir det väldigt mycket samma sak och jag har utvecklats jättemycket under tiden jag jobbat på både JRMAB och CC, men känner inte att jag gör det så mycket längre.
Hoppas iaf att ni haft en bra start på veckan, och nu är det ju långhelg, skönt va? Jag ska dock jobba både torsdag och fredag!

Likes

Comments

Vardag & nöje

1. Vad heter du? Elin Lyckholm /same

2. Hur gammal är du? 18 /same

3. Var bor du? Kristinehamn/Karlstad /Karlstad

4. Singel eller upptagen? Hmm tvek /Singel

5. Vad har du för mobil? Iphone 6S /iPhone 6S

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, köpa kläder & smink, massa skor /Same

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Mest är nog att jag är så jävla ärlig, men samtidigt trevlig. Det jag gillar minst är mitt utseende och mina aggressioner. /Same

8. Nämn tre personer du kan lita på! Destiny, Emelie och Mikela. /Same

9. Vad är det värsta du vet? Människor haha. /Same

10. Drömmar i livet? Spendera mitt liv med de få människor jag älskar, ha två hundar. Bo ihop med min bästa vän och sedan kärleken i mitt liv. Resa mycket, jobba och tjäna pengar så att jag kan inreda och renovera mitt hem precis som jag vill. Även kunna hjälpa de mindre lyckligt lottade samt köpa kläder och skor till mig själv. Jag vill bo i hus en dag. Jag vill inte ha några barn, men jag vill inte leva själv. /Same

11. Nämn tre favoriter i garderoben - besides the obvious? Min 1975 hoodie, min extremt fina, glittriga body och min dopehoodie. /Min svarta kjol, min 1975 hoodie och min NYkepa

12. Beroende av något? Cigaretter & redbull ha-ha /cigg

13. Piercingar/tatueringar? Två hål i öronen, vilket jag inte räknar som piercingar. En i tungan, en i naveln och labret. En tatuering ovanför ankeln, en text på höger underarm och en text på vänster baksida lår. /fyra hål i öronen samt en töjning jag inte räknar till piercingar, en i näsan(septum), en i tungan, en i läppen(labret) och en i naveln. En tatuering på vänster överarm, en på höger underarm, en på höger framsida lår, en på vänster baksida lår och en precis över höger ankel.

14. Vad vill du ha just nu? RedBull, lägenhet och jobb /Student, bal och pengar

15. Tränar du? Går ju ändå ut o går flera gånger i veckan, annars nej /Same

16. När går du och lägger dig? Runt 12 oftast. /Same

17. Nämn tre personer du saknar - Destiny, min faster och Ebba /Same

18. Roligaste kompisen? Destiny /Same

19. Vad är du rädd för? Oj listan är lång. Har ju klaustrofobi, fotfobi och lite andra konstiga rädslor. /Same

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Sommar, flytt och valp. Även nästa gång jag ska till min bättre hälft. /Sommar, valp, öland och nästa gång jag åker till min bättre hälft.

Likes

Comments

Vardag & nöje

God eftermiddag på er!

Just nu sitter jag på jobbet och ska inte skriva ett allt för långt inlägg här nu - skrev ett i förmiddags men det bara försvann (!!!) snacka om frustrerad. I alla fall så ligger det till så här; jag har flyttat, därav den dåliga uppdateringen. Det har vart otroligt mycket den senaste tiden. Det lär vara en hel del till innan jag kan börja uppdatera ordentligt då jag har massor kvar att göra med flytten, jag har en student och en bal framför mig också. Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan med bilder och texter. Jag kommer även att lägga upp bilder från balen och studenten när den är över!
Hoppas ni har det bäst!

Likes

Comments

Tankar & funderingar

Detta inlägg tillägnar jag min allra bästa vän.

Innan jag träffade dig var allting skit. Jag hade noll koll på mig själv, kunde inte kontrollera någonting och levde ett allt för destruktivt liv. Innan jag träffade dig så hade jag ingen som stod mig så nära på samma sätt som du gör. Jag hade inte den där allra bästa vännen som alla mina kompisar pratade om. Jag hade inte den där som jag kunde berätta precis allt för utan att personen skulle döma mig. Jag hade ingen, och kommer aldrig ha någon, som du, Destiny Olofsson.

Detta inlägg tillägnar jag dig, världens bästa vän. Du kom in i mitt liv ungefär ett halvår innan vi träffades första gången. Och första gången vi träffades var den 14 april på centralstationen i staden jag nu är bosatt i, älskade Karlstad. Vi träffades snabbt, han ta en cigg tillsammans typ, men det är ett minne jag sent kommer glömma. Jag minns hur vacker du var och hur jag direkt insåg att hon, hon kommer bli min bästa vän. Det tog inte lång tid förrän vi började prata mer och mer, men det tog tid för oss att ses. Du var i Karlstad så korta stunder när du var här så det var svårt att få ihop tiden. Men sen kom den fantastiska veckan i slutet av oktober. Du skulle till din dåvarande pojkvän och hade ingenstans att ta vägen under själva veckan då han jobbade, så du frågade mig om du kunde få vara hos mig den veckan. Jag tvekade inte en endaste sekund då jag var så lycklig. Lycklig över att du frågade mig om du fick vara hos mig. Jag minns att vi möttes upp direkt när du kom till Karlstad. Vi träffades, sa hej och sen åkte du till honom. Du kom tillbaka till stan lite senare och vi möttes upp på torget. Jag var så sjukligt glad och kunde inte sluta le en sekund under hela denna tid. Du följde med till Emelie och vi förfestade och gjorde oss iordning där - för en utekväll på nöjesfabriken som blev en sådan succé. Ett utan våra bästa minnen tillsammans. Du åkte hem till honom på natten och jag åkte hem till mig. På söndagen så åkte jag och mamma och hämtade dig. Och nu skulle du vara hos mig i så många nätter. Jag var lite nervös över hur vi skulle gå ihop, men det gick så jävla bra och ända sedan den veckan, så har jag bara älskat dig mer och mer. Du gör mig så lycklig varje gång du skriver eller ringer. Varje gång du har någonting att berätta för mig så lyser jag som en jävla sol. Du är det absolut bästa som har hänt mig, någonsin. Och jag vet att detta är en jävligt blödig text, och vi gör inte sådant egentligen men jag tänkte att det var dags nu. Det var så längesedan. Jag tror inte på att man kan bli lika lycklig med någon man är kär i, som man kan med sin bästa vän. Åtminstone inte jag, för så lycklig jag är med dig, så lycklig borde man inte få vara. Jag skulle göra exakt allt för dig om jag kunde. Varenda liten sak. Varje liten grej du säger till mig om, skulle jag fixa åt dig.

Så många gånger jag fått kramp i magen på grund av hur mycket jag skrattat när jag vart med dig. Så många roliga internskämt vi har ihop. Så mycket roligt som har hänt oss. Jag kan ju ta ett exempel på "luddeviggo, do you have those four legs to run very fast jaa". Så mycket jag fortfarande skrattar när jag tittar på den videon. Det är helt sjukt.

Jag älskar dig Destiny. Alltid. Och kommer alltid att finnas här för dig när du behöver det. Det har du mitt ord på. Och jag saknar dig, så jävla mycket. Jag måste få tummen ur arslet och komma någon helg snart igen. Det var så längesedan nu och INGEN, ingen kan någonsin ta din plats i mitt hjärta. Du är den bästa vännen man kan ha. Alltid.

Likes

Comments

Tankar & funderingar
Förresten! People! Skulle ni vilja ha mer av det jag skrivit? Fast en kanske längre version, med lite mer korrektläst & något jag skrivit ordentligt på? Antingen kan ni gilla/kommentera inlägget då! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag & nöje
Godmorgon på er allihopa! Igår så tog jag bilen och rullade till älskade Sörmland & mitt älskade hjärta. Så skönt att träffa henne igen. Har inte träffat henne på två hela månader och jag tror att bilden talade om rätt gött hur lycklig jag var över…

Likes

Comments

Tankar & funderingar
En throwback till the good old days innan tandställningen och med fula ögonbryn. Tänker börja med att säga hej och förlåt. Förlåt för att jag inte bloggat någonting alls under ca en månads tid, men det har vart en tuff tid tyvärr. En jobbig tid för…

Likes

Comments

Vardag & nöje
Hej på er! Förlåt för denna usla uppdateringen. Igår var jag ganska produktiv faktiskt & pluggade hela förmiddagen. Sen åkte jag och hämtade Lo. Vi umgicks en stund sen åkte hon hem och jag åkte hem och sov. Åkte och hämtade Moa och Maria i Storfor…

Likes

Comments

Vardag & nöje
Godkväll på er! Vaknade runt 9 idag, då pluggade jag ett par/tre timmar och sen gick jag ner till Moa. Där badade vi och åt Mac N Cheese, vilket var fett gott. Vi gjorde oss iordning tillsammans och myste lite, sen gick jag hem och väl hemma så plu…

Likes

Comments

Vardag & nöje
Nu sitter jag, äntligen, på bussen påväg hem igen och kommer vara hemma vid halv 4. Skolan idag var mysig. Det var roligt att träffa klassen igen och lektionen gick bra. Hade svenska idag och vi förbereder oss inför nationella proven, del ett och t…

Likes

Comments

Vardag & nöje
Goddagens, mina fina läsare. Igår jobbade jag till 18 och tog 18.15bussen hem. Cissi hämtade mig så hängde med henne samt pluggade hela kvällen igår. Somnade ganska tidigt, typ 23 och gick upp 09.30 imorse. Duschade och fixade mig, sen sprang jag n…

Likes

Comments

Vardag & nöje
Goddagens. Nu sitter jag på bussen in mot Karlstad och ska till jobbet. Jobbar till 18 idag då det blir en lång, men förhoppningsvis, bra dag! Kom hem strax efter 00 inatt och somnade direkt så har sovit bra inatt, vilket är skönt! Efter jobbet ida…

Likes

Comments

Vardag & nöje
Hallå på er godingar! Imorse vaknade jag vid 11, då duschade jag och fixade mig och åkte upp till jobbet. Kom hem vid halv 3 kanske, då åt jag och Lo då hon sov hos mig inatt. Lojz ringde mig vid 3 och frågade om jag ville med och hämta bil i Stock…

Likes

Comments