Header

Hej på er!
Nu är det så att jag byter blogg, så jag hoppas ni följer med! Jag är kvar på nouw, men med en ny adress, nya tankar & nya mål. Hoppas vi ses där!

Tryck på länken för att komma till den nya bloggen:

http://nouw.com/dittlivarnu

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit på en slags massage kan man säga.. Han släpper på olika spänningar i kroppen & fixar till alla mjukdelar & så. Svårt att förklara... Efter en sån behandling ska man hålla sig lugn = inte träna tungt. Däremot är promenader mycket bra. Så jag kom precis hem efter en lång & härlig powerwalk på 7.5km!

Likes

Comments

Bananpannkaka:
1 banan
2 ägg

Mosa ihop, stek & ät. Superenkelt & gott! Jag hade även kvarg & kanel till.

Likes

Comments

Idag är det exakt en månad tills jag åker utomlands. Därför utmanar jag mig själv. Från & med nu ska jag komma igång med träningen ordentligt igen plus äta bra mat. Sedan får vi se hur det har gått om en månad....

Likes

Comments

Håller på att fixa en ny design, men har svårt att bestämma mig. Så var beredda på att det kommer vara lite rörigt på bloggen ett tag framöver1

Likes

Comments

Eftersom jag inte hinner hem på lunchen nu när jag jobbar så blir det matlådor! Passar på att göra storkok så man slipper laga varje kväll. I morgon till lunch får jag kyckling-bollar med kokta morötter & potatis plus sallad. Smarrigt!

Likes

Comments

Tjenare!

Sitter i fikarummet på jobbet & har just fått i mig lite lunch. Har 4,5 timmar kvar innan jag får gå hem. Det blir en myskväll för mig själv med god mat & en bra film.

Likes

Comments

Pappa & jag grejar för fullt ute i trädgården. Men nu blev det en fikapaus på altanen. Vädret har spruckit upp ordentligt, riktig sommarvärme bjuds vi på! Hoppas det fortsätter i samma stil.

Likes

Comments