Helgen började för mig redan i torsdags så har lång helg. Med exakt en vecka kvar tills jul och inte mycket kvar av denna termin kan jag säga att jag har en väldigt mysig helg, hoppas att ni har det med! Kramis❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 46 Readers

Likes

Comments

Hej på er som är kvar och följer mig fortfarande. Jag har inte bloggat på ett år men nu känner jag att jag vill börja igen och jag vet inte hur det kommer gå, vet inte hur länge jag vill hålla på, vet bara att det här är något som jag skulle vilja ta tid till igen. Så det lär komma upp nått blogg inlägg då och då så får vi se vad det blir av det hela helt enkelt. Hoppas ni får en underbar dag imorgon:*

  • 56 Readers

Likes

Comments

Idag fyller min finaste lillasyster 12 år💗💎🎉

Likes

Comments

You run away from yourself so often, and so much, because the broken peaces of you cut your feet to deeply if you stay around for too long. But then what if someone come along and pick up those peaces for you? Then you wouldn't have to run away from yourself anymore. You could stop running. If someone sees you as something worth staying with - Maybe you Will stay with yourself too

Likes

Comments

Ibland måste man bara stanna upp och fråga sig själv "vart är jag i livet och vad vill jag göra?" Fråga dig själv nu på en gång, som du lever varje dag nu, är det så du vill att dina dagar ska se ut?

Om det finns nånting som känns fel eller som inte gör dig glad, försök fixa det då. Visst det kanske inte kommer gå till 100% men åtminstone så har du försökt och iallafall kanske gjort en liten skillnad.

Ibland kan man behöva ge upp nånting bra för att få någonting bättre, även om någonting tar slut så blir det i slutändan bättre, "it cant rain forever" även om det känns som att det aldrig kommer bli bra igen och när man känner att det inte kan bli värre men ändå händer nånting och det känns som jordens under gång, bara håll ut, det kommer en dag då du ser ljuset, det kommer en vändpunkt då du kommer känna dig lyckligast i världen, trust me, jag vet hur det känns. Alla tror jag vet hur det känns.

Va inte rädd för alla andra har också haft "those bad Times" men det går över, hoppas att alla får en jätte bra dag<3

Likes

Comments

Igår satt jag i bilen och radion var på. Det var reklam och då säger någon "sitt inte bara där, gå och skapa historier att berätta" och det där verkligen fick mig att haja till. Det fick mig att bli motiverad och det fick mig att tänka efter lite "vad gör jag egentligen i min vardag som sticker ut?"
Jag satt och tänkte ett tag och fick bara känslan att jag måste ut och göra mer extraordinära saker...
Vad är det du gör som är det där lite mer som sticker ut i din vardag?

Likes

Comments

Har inte blivit något inlägg på ett tag men det kommer det bli ändring på. Måndagar, fredagar och söndagar kommer bli de dagar där jag lägger ut mer seriösa inlägg, typ mer angående mer Deep stuff. Trot du förstår, sen kan det även komma nått spontan inlägg då och då men som sagt, måndag, fredag och söndag är de dagar jag kommer garanterat lägga ut så får vi se hur det blir och det kommer inte bara göra det lättare för de som vill läsa utan det kommer bli lättare för mig med för då vet jag när jag ska lägga upp och det blir mycket mer organiserat, så hoppas du gillar det här nya "systemet" så detta kommer jag börja med på måndag:)

Likes

Comments

Det är så att jag har skadat höften och ryggen och därför kommer jag inte kunna få göra det jag vill göra...
Jag kommer inte få träna taekwondo på fyra månader... Detta känns självklart jätte dåligt. Kommer få köra rehabilitering i 4 månader innan jag kommer märka nått resultat så nu blir det hårdkörning och jag kommer att komma tillbaka starkare än någonsin.

Likes

Comments