I reklamsamarbete ihop med MILK Copenhagen.


Ni minns kanske att jag i somras hade ett event ihop med Olivia där hon visade upp MILK Copenhagens senaste kollektion 'Hey Love' (HÄR kan ni läsa om det) Så nöjd med den dagen och deras upplägg på Homepartys.

Mina barn har flera plagg ifrån dem, och jag är så nöjd med vad dem levererar. Snyggt & hållbart.

Och just nu är det så att MILK C. söker fler säljare inför SS18 och jag har fått äran att sprida detta vidare till er! - Är kanske Du en av deras nya shoppingadvisor? I samband med samarbetet så har jag valt att ställa några frågor till Olivia, för att se vad hon gillar bäst med att vara shoppingadvisor för MILK C.


1. Hur kom du i kontakt med MILK Copenhagen för första gången?

Det var när jag letade kläder till äldsta sonen, då 3 år, och sökte något som skiljde sig från mängden. Jag hittade MILKs hemsida och var sedan fast!

2. Vad var det som fick dig att vilja bli säljare för MILK Copenhagen?

Att kläderna i varje kollektion är så fina spelade förstås en avgörande roll men också att det var dags att testa något nytt. Jag har aldrig tidigare varit säljare och heller aldrig trott att jag någonsin skulle sälja något.. men det är riktigt roligt!

3. Vad är det som får dig att välja deras kläder framför andra märken? Och hur gillar du upplägget med Homepartys där du visar upp kollektionerna?

Jag väljer MILK C för Kvaliteten på kläderna, de små detaljerna som finns på alla plagg och så gillar jag verkligen att man som mamma kan matcha flera plagg med sina barn!

4. Vad är det bästa med att jobb för MILK Copenhagen?

Att det är så himla roligt! Flexibiliteten, att jag själv kan styra över arbetstiderna men även att få andra att gilla kläderna lika mycket som jag själv gör.


Känner du att det är något som skulle kunna passa dig, så tveka inte på att skicka in ditt CV & dina frågor till Petra (som är säljansvarig i Sverige) på psa@milkcopenhagen.com. Du kan också gå in HÄR och fylla i ett formulär, så kommer MILK C. att kontakta dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina.
Så roligt att se att ni ändå är många som tittar in här på bloggen, trots att det ekar tomt här inne just nu...

Sedan sist?
Jobb jobb & mer jobb.
Bjuder på senaste. Ihop med Tove Frank! Älskar att få skapa med henne. Hon är fantastisk!

Det plåtades nya bilder, posters och Magnolia är som jag tidigare nämt, ute i butik. SÅ kul!

Kommer under kvällen att lägga ut en tävling på min Instagram: Elinlovijsa, där ni kan vinna Magnolia printet. Håll utkik!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på fotbollsplanen & skateparken (det är helt klart ett favorit ställe!) och denna gången med några favoriter --> @Yayas :)

Love!

Likes

Comments

Helg alltså. Det är bra fint. Allra helst om man är ledig, och det har jag väl varit till en viss del, ett fotojobb på tre timmar räknas väl knappt.

Njuter av ledig tid med min familj. Skriver det varje gång men jag älskar att få ha dem för mig själv, från morgon till kväll, utan massa 'måsten'


Det glittrar i ögonen på älsklingskillen när han får lira fotboll här! Guld!


Precis efter långfrukost-goset, och precis innan fotbollen, så körde jag iväg för ett fotojobb för BornFashion!

Vi startar den nya veckan med en ledig måndag och häng med favoriter.. Yeyh!!

Likes

Comments

Happy News....

Vet att ni är många som har förfrågat och undrat över Toves Magnolia foto ~ och jag kan nu med glädje meddela att det Kommer att komma ut som prints. Det är just nu påväg ut till butikerna! Så fantastiskt jätteroligt! Cool känsla att få vara en del av Toves arbete. Det gör mig så glad och jag hoppas att det kommer att pryda många hem...


För mer info ---> HÄR

Likes

Comments

/Me/ By: Tove Frank.

Alltså Tove... Älsk på henne & det arbete hon gör. Hon är ballast av dem balla! Så genuin och fin...


Vill tipsa om hennes kalender till 2018. Maaagiskt fin, och jag är så så glad över att få vara en del utav den. Mer info hittar om den hittar ni HÄR

Likes

Comments

Så skön söndag. Lugn och härlig i kontrast till gårdagen där det var fullfart och härligt ;)

Har hängt på skateparken med sonen idag. Brukar bli så, 8 av 10 ggr ;) Funderade ett tag på att slå upp ett tält där i somras ;) Han tycker det är så kul - och jag också. Hejjar på varenda tur han tar. Han är så grym, min lilla gosnos...

Annars....
Myst järnet med hela familjen. Det bästa som finns.

Likes

Comments

Vilken dag! ♡

Ville bara titta in och tacka alla som kom & firade vår älskade 2-åring idag! Kärlek.


Världens bästa Molly... som vi älskar dig.

När bästa moster kommer först av alla, med paket och med ett hav av gula ballonger...


Likes

Comments

Jag & volanger alltså...

älskkkk!

/Ni hittar tröjan HÄR/

Likes

Comments