Hade med mig en liten gopro liknande kamera med mig till Cala d'or, Mallorca, i somras. Tyckte främst att kameran inte alls var bra, den blev jättelätt alldeles för fuktig och den hade ingen kvalité. I slutat av resan gick kameran sönder men jag blev väl inte ens förvånad. Här är i alla fall en lång video med alla videos som jag fick fram där nere. Denna långa videon blev väl inte så bra som jag förväntat mig, men ta en titt ändå;-). 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är sååå fint väder idag! Jag älskar snö, men det känns som att den kommer lite sent. Man vill ha snö under julveckan och det är allt. Jag är en person som föredrar sol och sommar så jag är inte förtjust i snö, tycker mest att det är fint att kolla på.

Igår kom också några gubbar som ska renovera byggnadens fönster, göra de lite tjockare för att hålla ljudet och bullret på utsidan. Men bara dessa gubbarna låter mer än vad vagnarna och bilarna gör. En anledning till att jag vaknade ganska tidigt idag och att Tia inte kan sluta kolla ut ur våra fönster. Hon är ju inte van att vara bland bilar, bussar och vagnar så jag är väl egentligen inte förvånad över att hon beter sig såhär.

Igår var jag och O på bio och vi såg filmen "En man som heter Ove". Jag fällde faktiskt några tårar under filmens gång och jag vet knappt varför. Fun fact: jag kan börja gråta för minsta lilla. Jag är ganska "tuff" när det gäller saker som händer mig själv, men om någon i min närhet blir sårad eller är med om något dåligt så kan jag snabbt fälla några tårar. Jag kan också bli ledsen över sånna känslomässiga videos på Facebook som säkert alla varit med om (haha). Eller om jag ser något gulligt. Eller om jag skrattar väldigt, väldigt mycket. Jag kan i princip gråta åt allt, förutom för min egen skull.

Ikväll ska jag sova hos Oscar, men vi har inga planer än för vad vi ska hitta på. Det blev ett långt inlägg nu, men det får gå. Blog you later.

Likes

Comments

Idag ska Tia tillbaka till morfar, vilket jag är så ledsen över. Hon är så gosig att jag aldrig vill släppa henne (pappa är däremot ganska glad antagligen eftersom han är allergisk mot henne haha). Det kommer dock bli ganska skönt att få hela sängen till mig själv och slippa gå upp tidigt för att gå på promenad med henne. Kommer sakna när hon kryper upp på mitt bröst dock och jag kommer sakna hennes söta snarkningar. Jag vill så gärna ha en hund.

Likes

Comments

Hej alla! Ber ännu en gång om ursäkt för att jag är så dålig på att blogga, har ju precis börjat blogga så glömmer hela tiden av att jag har blogg haha. Ligger just nu i sängen och halvsover. Tänkte ta en powernap innan jag och O ska på bio sen. Ska vakna om en timme och sedan börja fixa mig. Jag hör av mig efter bion!

Likes

Comments

Har precis ätit tacos med Cornelia och Frida. Det var så längesen jag åt tacos att jag nästan glömt hur det smakar. Kom ihåg nu hur gott det är och det var otroligt gott. Lätt bästa maträtten. Nu ska vi nog lägga oss och kolla en film. Vi ska nog springa ner till Hemköp en snabbis för att köpa något gott. Hörs sen!

Likes

Comments

Mina uggs är helt förstörda och det är jag medveten om (haha).

Vill börja med att be om ursäkt för att jag varit så dålig på att blogga de senaste dagarna, har haft fullt upp med att inte göra någonting och har därför inte haft någon inspiration. Ska försöka bättra mig!

Idag blev jag väckt av mamma och var tvungen att gå ut med Tia. Har alltid varit medveten om att man behöver gå upp ganska tidigt för att gå ut med hundar, så jag var ganska förberedd. Vi gick en kort promenad och sedan satte jag mig i soffan med mamma och kolla serier. Har mest legat här hela dagen, tills jag och Tia tog en till promenad. Har verkligen haft fullt upp idag (haha).

Senare ska jag antagligen träffa Frida och Cornelia. Får se vad vi hittar på. Vi hörs!

Likes

Comments

Hon är så söööt!! Hon är så lugn också, det enda hon gör är att sova och jag behöver knappt gå ut med henne. Hon kryper hela tiden in i min famn och vill mysa. Jag vill behålla henne för alltid!!!

Oscar gick i alla fall iväg en snabbis precis och då fick jag lite tid för mig själv med Tia. Han kommer tillbaka snart och då blir det förhoppningsvis lite mys med alla tre, hihi. Ska nog sova direkt när Oscar kommer så jag bloggar mer imorgon! Pussar!

Likes

Comments

Hej alla! Har nyss lagat mat med mamma medans pappa försöker "montera" upp vårt wi-fi här hemma (vilket är ganska underhållande, med tanke på att han inte har något tålamod). Jag ska i alla fall göra mig i ordning snart för att åka till morfar med mamma. Jag ska nämligen passa hans lilla chihuahua i några dagar och det ska bli så mysigt!! Han har två stycken, men den som jag ska passa behövde lite omväxling från vardagen så den ska hem till mig, hihi. Jag har alltid velat ha en liten hund så när jag fick reda på detta så blev jag överlycklig!

Senare ska jag bara ligga hemma med Tia (som hunden heter) och så kommer antagligen Oscar hit efter. Ska bli så mys! Vi hörs senare!

Likes

Comments

Var som sagt nyss på en kort promenad och hade då gått förbi twist & tangos butik i Haga. Där gick vi in en snabbis och jag fick med mig en väska som jag tyckte var så snygg! Den var på rea (tror jag) så jag passade på att köpa den. Tänkte att jag kunde ha idrottskläderna i den när vi har idrott i skolan, eftersom den är ganska rymlig. Och jag älskar tigern!!

Likes

Comments

Tjenixen! Har nyss kommit hem från en liten promenad genom mysiga Haga och neråt mot Järntorget med mamma och brorsan. Det var brutalt kallt så vi orkade inte riktigt gå mer och vi vände oss hemåt istället. Fick i alla fall med mig en sak från twist & tango som jag kommer visa er senare! Vi hörs!

Likes

Comments