Nya hårvårdsprodukter

Postad i: Sponsrade inlägg

I samarbete med Exit of Sweden

I samarbete med Exit of Sweden så har jag fått testa både deras 12 in One sprayolja och deras silvershampoo. Först och främst ska jag nämna att mitt hår har VÄLDIGT fina hårstrån, otroligt tunt hår med andra ord vilket gör att jag har varit tveksam till oljor länge eftersom jag köpt många olika oljor till mitt hår och sen när man använt det ett tag så blir håret oljigt och fettigt - man får inte alls samma resultat som man vill ha. Nu har jag haft 12 in One argan olja sprayen och kan på riktigt säga att det är den som har funkat på mitt hår. Jag var även tveksam till den i början då jag testade den på handen när jag fick hem den och då kändes den ganska tung och det var mycket doft på oljan. Sen duschade jag och hade i oljan i handdukstorkat hår, och när det torkade så var mitt slitna hår bättre än vad det varit de senaste månaderna. Jag är i stort behov av en klippning med mitt hår egentligen men denna oljan har verkligen ändrat känslan och kvalitén på mina hårstrån. Mina hårstrån känns nu mycket lenare och mina toppar går och borsta ur (de gick INTE förut!!). Varför den heter 12 in One är för att den har 12 olika funktioner i en sprayolja - 1. Vårdar torrt och skadat hår med arganolja 2. Skyddar vid värmestyling 3. Tillför glans 4. Gör håret silkeslent och ger jämnhet 5. Färgbevarande 6. Utredande 7. UV-skydd 8. Reparerar kluvna hårtoppar 9. Ger Volym 10. Ger en hållbar frisyr 11. Anti Frizz 12. Antistatiskt effekt. Det enda jag inte kan svara på om det var det är skyddande vid värmestyling eftersom jag inte har använt någon värmestyling de senaste veckorna haha!

Silvershampo har jag även dåliga minnen ifrån där schampot sliter något kopiöst på håret. Detta silvershampo har jag nu testat på mitt hår som både har färgat och ofärgat hår och på mitt ofärgade hår så gjorde den min färg lite kallare och inte alls lika varm. På mitt färgade hår tog den bort all de gula samt att de inte ens kändes på håret att jag använt silverschampo då den gav håret en frisk doft och kändes väldigt vårdande, den liksom dödade myten om att få slitet hår efter att ha använt silvershampo. Dessutom behöver jag bara använda den var fjärde eller femte tvätt då den sitter i ganska länge.

Kan med andra ord varmt rekommendera Exit som hårvårdsprodulter efter att ha använt dom i 3 veckor. De är även helt parabenfria och är inte testade på djur vilket är en av de viktigaste detaljerna.

Gillar

Kommentarer