Det var ett tag sen sist hörreni, men jag har inte haft så mycket att blogga om, just nu sitter jag i sängen och inväntar paradise hotel. Haha sjukaste programmet egentligen men ändå kollar jag på de! Väldigt bra ändå!
Imorgon ska jag iväg och åka skridskor med Linnéa och nåra mer!, vilket jag faktiskt inte tror kommer gå så bra haha! Men ack, så taggad jag är!! På torsdag så ska jag till Stockholm med mamma, först och främst för att shoppa sen ska jag hälsa på några släktingar också, så jag kommer hem på fredag och då kommer det säkert massa bilder från den lilla resan!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Idag är det första dagen på höstlovet, hur skönt som helst och behövde det verkligen nu. Skulle egentligen spelat paintball idag men det blev inställt, vilket var väldigt tråkigt! Var hur taggad som helst :( men men, får ta en chilldag idag istället! Ha de gött / Elin

Likes

Comments

Hejsan, idag är de då tisdag som sagt, faktiskt en av de skönaste dagarna i skolan! Så hade de ganska chill idag då, efter skolan hängde jag med Grete upp på stan, hon handlade lite stuffs och jag köpte denna halsduken på bilden! Väldigt mysig och behövlig nu när det är riktigt höst väder ute! Kram ha de bra! /Elin


Likes

Comments

Hej på er, just nu pågår det super rea på Nelly.com

Tycker ni ska ta er en titt faktiskt! Jag har hittat lite favoriter! Inte så färgglada kanske men!                                           

Hittade sååå himla mycket mer! Men detta var bara lite som jag tyckte var snyggt! 

kram /Elin

Likes

Comments

En grej jag är ganska dålig på är att äta frukost, men nu när jag är hemma från skolan och är sjuk så kände jag för att göra någon go frulle, vaknade ganska sent så åt frukost runt 13 taget haha! 

Happy friday people! 

/Elin

 

Likes

Comments

Hej på er,

hade tänkt att blogga hela dagen men har inte orkat, är hemma och är sjuk som sagt, vilket är super tråkigt!

Finns inte så mycket mer o säga om denna dag faktiskt med tanke på att jag inte gjort en släng, blir nog exakt samma visa i morgon eftersom jag fortfarande har feber.

saknar brudarna i skolan verkligen :( 

. aja, ha det bra!

/Elin

 

Likes

CommentsJag älskar verkligen örhängen, speciellt såna som glittrar haha! Köpte dessa på Glitter i somras, men tyvärr har jag bara använt ett par en gång, men det kommer väl fler gånger som jag får användning för dom hoppas jag!  

/elin


Likes

Comments

Hejsan, idag är det måndag igen som sagt, hatdagen nummer 1 enligt mig.

Jag har varit i skolan som vanligt och kom hem strax efter 4 taget ungefär. Riktigt seg skoldag faktiskt med tanke på att vi går så himla länge, + så har vi matte sista lektionen, så jäkla jobbigt verkligen! Som löken på laxen på denna jobbiga måndag sitter jag nu och pluggar inför matteprovet som vi har imorgon. Eftersom matte inte är mitt starka ämne som måste jag plugga väldigt mycket, hehe.. 

Men får väl hoppas att de går bra! 

Ha de så bra gott folk 

/Elin

 

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag nästan inte gjort någonting! Förutom att jag var på en liten sorts släktträff hos farmor och farfar. Mina små sysslingar som är 3 och 1 år gamla, har en thailändsk mamma, så nu har dom bestämt att dom ska flytta till Thailand! :( 

Även fast jag inte träffar dom så ofta så kommer det kännas lite sorgligt för jag vet inte när vi kommer ses igen! Men jag hoppas på att det inte dröjer allt för länge! 

När jag kom hem så har jag mest degar och nu sitter jag och pluggar lite, så jobbigt...

Men men.. imorgon är det måndag igen och nya tag, ha de så bra! 

Likes

Comments