Hemmadag idag igen

​​

Lördag och söndag var jag sjuk, dålig i magen och mer än så behöver jag nog inte säga. Men det var inte roligt. 

Måndags var det okej och igår var det bra. 

När jag vaknar halv 5 imorse har jag ont i ryggen på ett konstigt vis så jag är illamående och hade ont i huvudet. Trotts att jag druckit bra med vatten nu sen vi flytta så verkar det vara någonting annat. Hade även ont i halsen och nu känner jag av ryggen/illamåendet och halsen känns svullen.  Har även fått tillbaka mitt låga blodtryck, sträcker jag på mig, reser mig för fort, springer ner eller upp för trappen så känns det i kroppen på en gång, det är på gränsen att man slocknar en millisekund för jag reagerar på att allt stängs av men är tillbaka innan jag hinner reflektera. 

Fick också en matdosa av mamma och pappa igår som jag skulle haft med mig idag och skulle haft möte med min lärare och handledare idag men det blev inte så, hade faktiskt sett fram emot den här dagen sen förra veckan. Sen är du ju även sista veckan om jag inte får några straffdagar för att så mycket har hänt under min praktik tid. 

Ramlade och gjorde illa mig så jag blev hemma två dagar och var förkyld så jag var hemma i tre dagar. Har fått ihop rätt så mycket timmar iallafall och gjort ett bra jobb med många kriterier från listan och jag tycker jag lärt mig mycket men stundvis är det samsamma saker vilket är lite tristare. Skulle säkert kunna vara roligt att ha som framtida jobb. 

Imorgon är planen att komma iväg iallafall, funderar på att äta mycket frukt under dagen och ännu mer vatten så jag får i min massor av vatten och vitaminer. Då vaknar jag nog pigg imorgon. 

Syster sov här inatt också och vi sov i samma säng och hon är hemsk att sova med, slåss, sparkas,puttas, tar täcket, pratar i sömnen och är hetare än en nykokt potatis. (hon värmer alltså upp hela sängen så man blir nästan sjuk av värmen)

Så inatt ska vi sova på soffan har jag bestämt, så kan hon ha sin sida och jag min. Sover även inte mycket eller jätte skönt i soffan så då vill man också kliva upp när man vaknar. Så att så får det bli. 

Vad ska lilla Elin göra idag då?

Inte mycket. Måla vår trapp ännu en gång eventuellt, spela biljard med Anna, duscha, fixa brynen och ha ansiktsmask. Sen får vi se om det kommer mer snö så jag måste skotta lite också.

#handywoman hahah. 


Ska även köra lite mindfullness och skriva ned lite att göra. Och eftersom jag sitter vid datorn nu blir det inga bilder. Vi får se ikväll om det kanske kommer ett till inlägg. 


Puss och kram så länge så hörs vi senare :)​

Gillar

Kommentarer

Mlundqvist
Mlundqvist,

Hilma tråkigt när kroppen ska hålla på sådär, hoppas det bli bättre!

nouw.com/mlundqvist
ElinLindholm
ElinLindholm,
ja det är det och det är liksom som en början av en förkylning men den bryter inte ut🙄nouw.com/elinlindholm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229