Hej alla fina!! Har haft världen bästa 2017 och förväntar mig ett ännu bättre 2018!! Det började väldigt bra med ett grymt nyårsfirande! Jag har ett nyårslöfte inför 2018.... och det är: skit i nyårslöften och gör precis vad du känner för så länge du gör saker som gör dig glad! Låter ju lite klyschigt men känner att det viktigaste är att jag mår bra!
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!!
Hoppas att ni har haft en bra jul! Jag har haft en supermysig jul som firades först hos mamma på morgonen och sen hos pappa på kvällen! Med tanke på att vi har serverat julbord på krogen hela december så var vi skutors. Därför bestämde vi oss för att äta hummer, oxfilé och sen creme brulée! Supergott!! Alla vara superglada och nöjda med dagen! Extra nöjd var jag med presenterna jag gav! Pappa fick världens roligaste spel, de där då man ska säga meningar med en plastgrej i munnen! Rekommenderad starkt!!
Nu i mellandagarna så ska jag ta det väääldigt lugnt och bara njuta av att vara med kompisar och familjen!
Kram

En av mina älskade lillasystrar

Outfit

Pappa och Nora!

Fyllningen till humrarna

Likes

Comments

Hej alla fins! Kände för en uppdatering nu såhär inför jul!! Jag har haft mycket att göra nu sista veckorna och de ska bli så fruktansvärt skönt med jullov! Att bara kunna slappa och göra vad man känner för! Dock har vi prov direkt efter jullovet så det får bli lite plugg också....
Kram

Hur lika är inte jag och min syrra?!?

Lidingö basket hade superfin julbasar och såklart så vann min mamma en blomma hahaha faktiskt rätt gullig!

Idag fyller jojo Snarton!! Puss❤️

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag har varit sämst på att uppdatera för att det har hänt så himla mycket. Min älskade farmor har gått bort❤️ saknar henne så mycket att det är obeskrivligt.... jag har även haft en del i skolan och mycket träning!! Sen min familj tog över krogen så har jag även jobbat mycket så det har varit fullt upp! I fredags så var det den årliga amerikanska fotbollsmatchen mellan hersby och Kungsholmen! Det var superroligt!!
Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera under jullovet!
Kram

Likes

Comments

Igår hade vi soppbuffe och marängsviss! Supergott

Likes

Comments

Inte lätt att få skarpa bilder när man rider.... men hör kmr iaf några bilder från dagens äventyr!

Likes

Comments

Hej alla fina!!
I förra inlägget så nämnde ja att ja hade klippt halvlugg, nu har ja klippt hellugg!!
Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!! Förlåt för dålig uppdatering! Ska försöka bli bättre på att uppdatera men nu under hösten så är det så fruktansvärt trist...
kram

Kände för att klippa lite halvlugg

Likes

Comments