Header

Jag har länge känt att nouw inte är något för mig. Går alltså tillbaka till min gamla blogg på devote. Eller jag har redan gjort det. Älskar hur min blogg ser ut just nu och jag gillar att blogga på devote. Så vill ni fortsätta läsa min blogg klicka in nedan. PUSS PÅ ER!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Detta är typ det enda jag har på huvudet just nu. Inredning i övrigt men speciellt gröna plantor i fina krukor. Det blir typ levande? Såklart så jäkla fint också. Precis vad jag snackar om när jag vill ha mer färg. Så härligt när de är stora och tar plats.

Likes

Comments

​Här är några av mina senaste second hand-fynd. En söt liten skål som jag tänkte kunde passa då jag försöker få in  mer färg i rummet. Bra att byta ut någon av mina klara glasskålar till denna. Hittade ett fint armband som känns så himla jag. En tjuga för den. Perfekt. Till höger har vi en liten burk jag tänkte använda som en pytteliten vas. Det kan bli fint tänker jag.

Likes

Comments

HAHA, oj vad sneda ljusen ser ut

Har länge känt att jag har velat göra om lite på rummet. Det har känts tråkigt och blä. Känner ni igen er? Har gjort lite ändringar här och där men känner att jag måste ta tag i det på riktigt idag. Grejen är ju den att man behöver inte ändra på allt. Man kan ändra på småsaker. Som på dessa bilder. Bytte ut mina vita ljus (som jag haft i evigheter) mot mörk-mörkgråa. En liten kontrast.

Likes

Comments

​Äntligen har jag tagit mig i kragen och fixat denna lilla favorit. Jag köpte den i Frankrike och den har varit trasig typ ända sedan jag kom hem från den resan. Alltså, ett par år. Igår lagade jag alltså den. Ja, det var ju verkligen på tiden om man säger så. Äntligen kan jag använda den igen.

Likes

Comments

​Yey, äntligen kom den tredje boken-tidningen. Jag älskar dessa. Tycker de är så inspirerande. Även fina att ha framme. Jag har mina i bokhyllan just nu. 

Likes

Comments

Helloooo! Jag tycker det är så himla kul att köpa saker till mitt framtida egna hem. Här är ett nytt tillskott. En receptbok. Min första. Såklart blev det en texmex-kokbok. Så kul att experimentera med tacos, kött, drinkar och allt vad den innehåller. Boken är även oerhört snygg vilket gör såååå mycket.

Likes

Comments

Här är ett par skor jag fick syn på förra veckan och som jag inte kan släppa. Så jäkla snygga. Tror nästan jag måste köpa dessa. Vi får se. Dessa kommer från Roots.


Dagen ser ut så att jag är just nu på jobbet när detta inlägg kommer upp. Sedan får jag helg. Har en ledig helg och det ska bli så skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra denna helg. Sitta hemma har jag ingen lust med iaf. Nej hörrni, vi hörs sen igen! Kram

Likes

Comments

De senaste två dagarna har det blivit ett par second hand-fynd. Jag är supernöjd! Här ovan ser ni ett fynd från idag. Gissa vad jag betalade för denna? 60 spänn. Jajamen. Jag som har tänkt köpa en sådan här hur länge som helst. Second hand är ju bra härligt.

Likes

Comments