​Sorry for två inlägg på under en timme meeeeen har man precis startat måste man ju satsa lite inlägg för att komma igång heheh. Aa iallafall.. Jag har sedan länge funderat på att starta en youtube kanal vilket jag verkligen vill men jag är ganska "rädd" om man kan kalla det så. Visst, jag bryr mig inte så mycket om någon snear mig eller något men det är ändå en stor sak enligt mig, att posta och öppna sig fullständigt för alla, inte bara genom text som det här utan med ansikte, röst och känslor inblandat. Då tycker jag det är en helt annorlunda sak och jag vet inte ens vad jag skulle kunna lägga ut för sorters videos eftersom jag är en ganska annorlunda tjej, iallafall jämfört med normen. T.ex att tjejer ska tydligen gilla shopping och smink (säger ej att detta är såhär för alla!!) men jag har alltid varit lite mer åt kill hållet när det gäller sånt shit. Jag gillar liksom att spela våldsamma tv-spel och lite mer sånt. Därför har jag ingen aning om vad jag skulle kunna lägga ut..

Jag är gärna öppen för förslag när det gäller sånt här för jag vill gärna veta vad ni tycker och tänker. Det kan aldrig bli fel med för många idéer!

Aa för andra gångren ikväll.. Vi hörs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Detta är som sagt början på min nya blogg. Jag har testat blogga innan men kände inte att det riktigt var min grej, jag hoppas dock att det ska falla lite mer i min smak denna gången då jag verkligen ser fram emot detta. 

Tänkte berätta lite fakta om mig så ni vet ungefär vad ni kommer att läsa om och sådana saker. Jag heter Elin och är 15 år, jag går alltså då i nian men ska precis börja på gymnasiet om några månader. Jag vill gå ekonomi- juridik linjen på malmö borgar skola. Jag är från Spanien och Sverige men kan tyvärr inte helt flytande spanska..än heheh.

På fritiden tränar jag en sport som heter cheerleading som ganska många känner till men inte alla... därför är det väldigt jobbigt när folk frågar vad för sport jag går på eftersom alla tror att vi hejar på fotbollslag vilket vi inte gör. Cheerleaders som hejar på fotbollslag kallas high school cheer mesans det jag går på heter all star cheer. Vi tävlar alltså mot andra lag från hela Sverige och vårt level 5 lag tävlar mot lag från hela världen. Förre året placerade de sug på en 13 plats.

Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga om mig :/ inte vad jag vill avslöja nu iallafall hhehe.

Men jag hoppas ni fortsätter läsa min blogg och att ni tycker om den så hörs vi sen!

Likes

Comments