Mitt dröm badrum det är svårt alltså, jag vill ha ett ganska så stort man ska få plats med ett badkar iallafall. Det ska vara stilrent fast inte opersonligt. Jag vill ha färg, fina handfat och ett underbart badkar, det ska kännas som hotell över det! Lyxigt, fräscht men personligt. Det får inte vara sterilt som jag och min sambo brukar uttrycka oss, när det bara är färgerna: Svart, vit och grått typ. Det måste vara lite liv i det också!

När jag flyttar hemifrån vilket jag hoppas blir till ett hus för där trivs jag och min sambo bäst, då skulle jag vilja ha två badrum en på nedervåningen och ett på övervåningen. Jag tänker att det är jobbigt att springa upp och ner, när jag bodde i hus med min mamma och dåvarande extra pappa, så hade vi två badrum så om någon blev magsjuk så kunde den personen ockupera den minsta toaletten, det är så smart. Jag måste också ha en djungeldusch, en sån som vattnet kommer direkt ifrån taket, sååå skönt ju. Jag tänker mig också spotlight i badrummet som man kan reglera styrkan på, det kan bli så mysigt och sen måste det vara bra ljus vid spegeln så man kan göra sig iordning ordentligt!

Med två toaletter blir det mer och städa men då får man väl hjälps åt i familjen tänker jag, kanske ha olika arbetsområden vad vet jag?

/Elin L.A. ( Glöm inte bort att allt är möjligt )

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag tänker på mitt dröm kök så ska det vara varmt och inbjudande, man ska kunna stå där med familj/vänner och bara njuta av att laga mat eller att äta maten.
Jag skulle vilka ha varma toner när det kommer till färg, antingen härlig mörk träfärg eller en härlig färgglad varm färg.

En köks ö som man kan ha som arbetsstation när man lagar mat eller ska kunna sitta runt den och äta givetvis, sedan hade det varit ett smart förvarings utrymme.

Ett stor härligt skafferi säger man väl aldrig nej till, helst skulle jag vilja ha en som man kan gå in i.

Mitt dröm kök ska vara rymligt, mysigt & välkomnande. Det ska kännas som hjärtat av huset där all glädje finns, maten är ju viktigt givetvis.

P.s bara för att det är en dröm som jag har, betyder det inte att det är omöjligt.
/Elin L.A.

Likes

Comments

Jag kommer att börja en serie på min blogg som kallas dröm, som kommer spegla hur jag vill ha t.ex: mitt hus, bil och sådana grejer men jag kommer lägga upp det i olika delar som först dröm... köket, dröm... badrummet och så vidare för att ge er inspiration samt att jag kan få skriva ner mina tankar och idéer för kommande framtid. Det låter väl bra?
I nästa inlägg kör vi!!

/ Elin L.A.

Likes

Comments

Igår kom vi fram till fina Göteborg & vi åt på en underbar italiensk resturang, sen hann vi inte med så mycket mer eftersom vi kom till Göteborg så pass sent. Vi tänkte köra på en 3 rätters på den restaurangen men så blev blev det inte riktigt, vitlöksbröd till förrätt & sedan pasta till varmrätt, vi kunde inte äta upp allt för att det var så sjukt mycket mat men underbart gott var det, vi får ta efterrätten idag istället.
Men lyckat blev det ändå, såååååå fantastiskt rum här på Scandic Crown! Vi har tv nästan i badkaret, väldigt stort rum och en jätte fin balkong, wow!!
Snart blir det frukost när min andra hälft har vaknat, då får vi se vad de har att erbjuda<3

Kommer mer bilder senare, man vet ju aldrig vad vi kan hitta på för roligt.

/Elin L.A.

Likes

Comments

Idag åker jag och min sambo för en hel helg i Göteborg tillsammans, det ska bli så mysigt och roligt. Vi ska bo på två olika hotel, den ena natten fixade jag till oss för att han fyllde 25 och att vi firade 2 år den 7 November<3 men den andra natten fick vi av hans kusiner och ett presentkort på en fin italiensk resturang samt att min sambos föräldrar har ordnat spa till oss på lördag, detta kommer förhoppningsvis bli en dröm helg av dess like.

Kommer bli så skönt att komma bort från alla måsten lite, bara jag & Rasmus<3

/Elin L.A.

Likes

Comments

Vi har haft våran Tusse i 1,5 halv månad nu och jag tänker berätta om hur vi fick honom.

Min mormor bor nämligen i lägenhet och hon har en vännina som bor ovanför, hon hade 4 katter innan vi fick Tusse. Tusse var väldigt utstött från de andra kattgänget, det ända han gjorde inne var att äta mat och ibland stod maten till och med i trapphuset, så om någon öppnade åt honom, så behövde han inte ens gå in och träffa på de andra katterna.

I det här stadiet var Tusse en utekatt på heltid i en lite mindre ''by'', han fick massor av kärlek den lilla tiden som han ville vara inne hos sin matte och andra kattenar. Eftersom jag och min sambo hälsar på min mormor rätt så ofta, så hälsade vi på denna goa katt varje gång vi kom dit, han pratade med oss och kelade, så det var nästa jobbigt att gå där ifrån.

En dag säger min mormor att Tusses dåvarande matte inte visst hur hon skulle göra med honom, det är inte roligt att vara ute hela dagarna, bli utstött och inte känna sig trygg någonstans. Då fick jag den briljanta iden att vi skulle kunna ta hem honom till oss, vilket min sambo absolut inte sa nej till och där var bollen i rullning. Vi hörde av oss till ägaren och sade att vi kunde erbjuda stora marker, mat i alla dess former och framför allt massor av kärlek. Hon tyckte det lät underbart, sedan några veckor efter kom ägaren hit och vi skulle se hur Mini ( Min sambos katt sen innan ) och Tusse skulle gå ihop med varandra. Det var lite fräsande och de stirrade ut varandra några gånger, sen var det bra. Detta hör också till ett utav de äventyr jag har varit med om hittills, för det var verkligen en stor chansning men det gick!

Vi älskar våran underbara Tusse över allt annat och är glad att jag tog initiativet. Egentligen är jag hundmänniska men eftersom jag inte kan ta hit mina hundar (eftersom de inte gillar katter) så tänkte jag varför inte en ny katt? Jag kan vänja mig. Tusse kan ingen motstå, för han kan charma alla<3

/Elin L.A.

Likes

Comments

Ett utav de första äventyren som har hänt i år är att jag har flyttat ihop med min älskade Rasmus, vi har köpt och grejat med vårt rum inne hos svärföräldrarna. Vi har fixat byrå, skrivbord, nattygsbord, ny säng, akvarium & en katt på 9 månader.

Vi börjar bli en liten familj<3

/Elin L.A.Likes

Comments

Det är just frågan, jag har tidigare haft blogg men aldrig varit riktigt nöjd med plattformen men hoppas att det blir bättre här och att jag kan göra några form av framsteg.

Jag kan börja med att berätta vem jag är.

Elin Lundgren Anderberg 20 år, förre detta Hjobo men nu mera Lidköpingbo. Jag rider, pluggar och fotar mycket, så det kommer ni få ta en stor del utav. Mina andra stora intressen är mat, musik och inredning.

Ni kommer också få ta del av mycket inspiration, sånt som inspirerar mig och hjälper mig i min vardag, som kanske också kan hjälpa dig. Vem vet? Sen kommer jag självklart dela med mig av olika äventyr som har hänt eller som kommer ske, vi får se.

Ni får hänga med.


/ Elin L.A.

Likes

Comments