Ny vagn till samlingen : Moweo Aerius Single

Wilmer, New in

Igår klickade vi hem en till vagn. Det blir vår tredje i ordningen och det är nästan så att jag börjar skämmas. Men till mitt försvar så är vår första vagn (enkelvagnen) undanplockad och används därmed inte längre, då vi har börjat använda vår dubbelvagn Bugaboo Donkey Duo. Den vagnen går att växla mellan enkelläge och dubbelläge, så Wilmer har fått börja åka i den redan nu.

Vad vi dock har saknat är en smidig och lätt vagn att ha med på resor och vid kortare ärenden. En vagn som inte väger speciellt mycket, som tar lite plats och som man kan ha liggandes i bilen. Även om Bugaboon är otroligt bra, så går det inte att sticka under stolen med att det är lite bökigt att montera ner och bära i och ur bilen, framför allt när
det bara handlar om att man ska in på någon affär lite snabbt. Och med en växande gravidmage blir det ju inte enklare precis. Därför ska det bli SÅ skönt att kunna använda en sulky.

Vi fyndade vagnen till ett ruskigt nedsatt pris, då det är fina sommarreor i butikerna nu. Det har varit väldigt svårt att hitta recensioner på nätet om just denna vagnen, men jag har kunnat prata med flera personer som själva har vagnen och av de att tyda så verkar det vara exakt en sån vagn som vi söker. Så fort vi har fått hem den och jag har kunnat använda den ett tag så lovar jag att skriva lite mer om den.

PUSS/E

#moweoaerius #sulky #barnvagnsinspo

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Hej! Hur tycker du vagnen är? Funderar på att köpa denna men hittar inte några recensioner så det vore jättesnällt att få några ord om den 😊
elinkristin
elinkristin,
Hej! Nej jag minns att det var svårt att få tag på recensioner om den, när vi skulle köpa den. Hoppas att jag inte svarar dig för sent nu. Hur som helst, vi är över lag väldigt nöjda. Den är lätt att bära i och ur bagaget och blir ganska liten när den är ihopfälld, vilket var ett krav hos oss då den agerar bil & resevagn. Rätt enkel att köra också. Funkar även att köra helt ok på skogsvägar (även om det är mer optimalt i stan så klart). Så vi är nöjda! Har dock inte jämfört med andra sulkys.
nouw.com/elinkristin