Här är jag som har det bra. Lite brun iallafall är man väl x)

Likes

Comments

Varit i Ubud sen i måndags. Måste säga att detta är mitt favoritställe av de fyra olika jag varit på här på Bali. Här ska jag vara fram tills på måndag. På måndag åker jag hem till Sverige igen. Så detta är min sista destination på resan. Känns bra att det är just Ubud också. Här fokuserar jag så mycket som möjligt på att ta det lugnt. Går på massage och meditation bland annat.
Jag hade ju planer på att resa vidare egentligen som många av er vet. Men så blev det inte. Men det kan jag alltid göra en annan gång.
Så alla vet så känns det inte dåligt för mig på nått sätt. Jag är så glad över den här resan! Och jag är stolt över mig själv!

Saknar er

Kramar

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Varit i Canggu tre nätter nu och bott på ett ställe som heter the farm. Canggu var väldigt bra!
Idag åker jag vidare mot Uluwatu (längre ner längs kusten) för att förhoppningsvis få det lika bra där :)

/ Elin

Likes

Comments

Likes

Comments

Spenderar min sista dag i Kuta på stranden. Har legat vid poolen alla andra dagar och inte orkar gå nånstans haha! Men tänkte att jag faktiskt måste se stranden här i Kuta innan jag lämnar för nästa ställe.

Imorgon åker jag till Canggu som är nästa stopp på min resa. Bara 20 min bort men ändå, bort från storstadslivet i Kuta som jag fått uppleva de dagar som varit.

Ta hand om er alla, saknar er!

/ Elin

Likes

Comments