Header

Idag så har jag fått min mobil lagad, tack o lov!
Har haft den spräckt sen i somras, verkligen ingen höjdare. Så de var superbra. Annars idag så har det inte hänt mycket alls.. Jag har varit i skolan, handlat, ätit middag och snart så väntar bastun och duschen! 

Älskar att basta den här tiden på året, Såå mysigt!!

Hur har eran dag varit? Bra? dålig?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så väcktes jag av mitt alarm 06:30 inför skolan och gick upp direkt. Egentligen är jag ingen morgonmänniska och är jätteavundsjuk på er som kan gå upp hur tidigt som helst, hur gör ni? Okej en sak som påverkar om man är trött eller pigg på morgonen handlar ju förstås om när man går och lägger sig. Men utöver det. Har ni några tips hur man tar sig upp bättre på morgonen? Vad motiverar er?
För jag vill kunna ta mig upp på morgonen pigg utan att känna mig trött resten av dagen sen.
Det uppskattas om ni vill dela med er om era egna tips och idéer!✨

När jag hade vaknat till lite så gick jag direkt till mitt sminkbord och sminkade mig. Men en sak som länge har stört mig är min så inormt torra hy. Asså jag blir galen på den!! Min hy är alltid torr och oavsett om jag använder Mary Kay’s dagkräm så blir det inte bättre. När min hy är så torr så blir ju inte sminket bra, mitt smink liksom flagnar sig och det tror jag att många kan relatera till också. Har ni någon hudvårdskräm som är utmärkt för torr hud? Skulle behöva tips helst nyss.👛

Halva dagen så gick jag i skolan och slutade klockan 14:00. Efter det så gick jag hem till min farmor, åt mat och hade det trevligt och nu är jag hemma. Hur har eran dag varit?
Till sist så skulle jag även vilja tacka för all vacker respons jag fick på mitt första inlägg. Ni är verkligen så fantastiska.💖

Likes

Comments

Jag har länge tänkt på hur man ska börja ett första inlägg. Hur ska man presentera sig själv bäst? Och hur ska man formulera sig? Det första inlägget har verkligen inte varit lätt kan jag säga, hursomhelst. Vart ska man börja?!

Jag heter Elin Kjellberg, är 13 år och älskar att hålla på med skönhet. Jag bor på landet med min familj och med vår katt Thorsten.

Ett av mina intressen utöver skönhet är även att resa, asså vem gillar inte att sola och bada? Förresten så ska jag och min familj plus min morfar ska utomlands den 18 februari! Bara 13 dagar kvar och kan ni gissa vart vi ska? VI brukar åka allesammans på en utomlandsresa en gång om året. Tidigare år så har vi varit i Thailand två gånger, i Mexico tre gånger och i Jamaica en gång. Märks det att vi gillar Mexico eller? haha. Och även detta år bär det av till Mexico, det är verkligen mitt favoritland.

Gud vad jag kom av mig nu, men iallafall. Det första inlägget brukar nog vara lite konstigt för alla tror jag och det blir nog bättre längre fram. Ni fick reda på lite mer än att ja bara heter Elin Kjellberg ändå hoppas jag. Jaja, hoppas att ni inte blev allt för uttråkade.

Ha det bra! <3

Likes

Comments