Trasigt internet, sena nätter med plugghets så har mina senste veckor sett ut. men nu är jag äntligen fri.

Likes

Comments

Fattar fortfarande inte riktigt hur jag lyckades ta denna bild på Elvira och Charlie haha, perfektion.

Likes

Comments

Jag har ju aldrig någonsin jobbat i hela mitt liv, de är rätt pinsamt att erkänna faktiskt. De flesta i min ålder har iallafall haft nån form av praktik men jag har helt seriöst inte ens haft det.

Jag har egentligen aldrig behövt det heller, eftersom jag bor hemma och mina föräldrar betalar det mesta så har jag liksom aldrig riktigt haft behovet av det, ni vet?

Det var inte fören jag valde att skaffa min första avbetalning på en dator jag verkligen ville ha som jag insåg att jag förmodligen kommer vilja jobba i sommar, nog för att det bara är fem hundra spänn i månaden som den går på och mina föräldrar säkert skulle betala räkningarna åt mig de månader jag är utan CSN. Men jag känner ändå att jag vill testa stå på egna ben, ellerhur?


Jag vill veta hur det är att ha sina egna pengar, hur det är att betala för sina egna saker och betala sina räkningar, nog för att jag betalat räkningarna själv sen jag köpte den men jag vill ändå känna hur det är att inte behöva snylta av sina föräldrar hela tiden.

Så när jag fick chansen att jobba över sommaren på min mammas jobb så var det liksom ingen tvekan om saken. Visst, det kanske inte är världens bästa jobb, men för att få ett bra jobb måste man ha erfarenhet, och det ska bli skönt att kunna skriva något i sitt CV.

Jag skrev ett CV en gång, jag är rätt så bra på att uttrycka mig i skrift och vet exakt hur jag ska skriva och vilka av mina egenskaper jag ska lägga upp, men jag fastnade när jag kom till den biten där jag skulle berätta vad jag hade för erfarenhet. Vem vill anställa någon som inte har någon erfarenhet alls? Nu går jag ju dock iofs handel och vet hur ett kassasystem fungerar men ändå ligger jag rätt långt efter alla dem som har erfarenhet att skriva ner i sitt CV som jag saknar helt.

Så jag ser faktiskt verkligen fram emot att jobba i sommar, jag ser fram emot att få pengar och kunna köpa vad jag vill utan att behöva förklara mig själv.
Likes

Comments

Min bror lämnade sin systemkamera hemma innan han åkte iväg till Växjö igen, tur för mig!

Likes

Comments

Den bästa känslan i världen är när Charlie sitter still och man lyckas få några bra bilder på honom. Fast det gör han ju iofs nästan jämt när han ser kameran, poserar gör han också lite, om han vill.​

Likes

Comments

som jag längtat!

Likes

Comments

Och jag ska strax börja rulla emot LAN. fan gör jag ens vaken nu? ingen vet.

Likes

Comments

Mina älsklingar ❤

Likes

Comments