Header

Hej hörni!!

Nu var det ett bra tag sedan jag satt här och skrev. Men sånt händer. Hade iallafall tänkt försöka att börja blogga igen och få in de som en rutin. Ett ställe där jag kan skriva av mig, mina tankar, och framförallt ha kvar som lite minnen nu sista biten på trean. Och sen kanske ni får följa med mig till Stockholm efter studenten, det kan jag berätta mer om i ett annat inlägg hihi.

Idag har jag hunnit vara i skolan, träffa Elin en sväng, träna och jobba. Produktiv dag haha, är helt slut! Har legat i sängen sen klockan halv 6 och knappt rört mig, bara kollat serier och tagit det lugnt.

Juste, ni som är nya kanske vill veta vem jag är också. Elin Andersson Paulsson, 18 år, bor i Karlstad med min mamma. Jag älskar att träna på gym mest av allt typ (@anderssonelins på instagram om ni är nyfikna på den fronten) och sen så går jag i skolan, läser tredje året på samhällslinjen med inriktning media, och så jobbar jag en del på lite olika ställen. Kort sammanfattning av mig, ni lär ju känna mig med tiden!

Vi hörs imorgon
pöss & kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments