OMG HEEEJ!!

HEEEEJ mina älsklingar!! Vart fan har jag tagit vägen egentligen.. Vill ju så gärna hålla uppe allt men fan, det här med att bli bra psykiskt är ett heltids jobb asså, jag har mått fruuuuktansvärt dåligt både förra veckan men också den här. Vill inte sprida den negativa energin här, därför håller jag mig undan. Mitt hjärta blöder, det bara är så. Jag tror han säkert att jag tar mig igenom detta utan att må dåligt men jag är så vilsen verkligen. Jag vill inte känna hat, jag vill verkligen inte det. Jag drar för att jag bryr mig om han, det är verkligen så. Jag hade behandlat han så jävla illa. Nu tänker ni säkert wtf men saker han har gjort mot mig övertänker jag och låter det explodera inom mig. Jag är jätte ledsen, jag ser hur saker hade kunnat sluta helt annorlunda men nu står vi här. Jag vet att vi alla gör fel, vilket jag också gjort mot honom men jag och han är olika där. Jag övertänker precis allt och kan inte lägga saker bakom mig och börja om på ny kula. Jag har spenderat två år med den här idioten haha, vi har våra minnen och därför, i slutändan, känner jag att även om folk tycker jag är sjuk i huvudet som stannat kvar osv så vet jag saker ni inte vet. Jag väljer dela med mig det jag vill dela med mig, därför jag respekterar att jag får elaka kommenterar ibland för hade jag satt mig i er sits så hade jag säkert också haft åsikter. Sen ska man ju aldrig vara elak men jag har vant mig vid allt sådant.

Jag har varit ute och druckit drinkar och ätit lite gott med Sofia<3 Vilken bruuuud, tycker hon är så härlig bara. Hon sprudlar med positivtet! Jag blev jätte trött, tror jag blev allergisk inne på Pinchos? Jag gäspa, hade tårar i ögonen, snuvade osv osv.. Skit irriterande. Jag sa till Sofia att vi drar ut imorgon istället (lördag) och drar ihop ett gäng. Så ligger i sängen nu. Ska kolla gåsmamman (som min kära tjejkompis fick mig att börja kolla på då hon tyckte jag var sjuk i huvudet som inte kollat ett endaste avsnitt hahaha) och springa runt och dona här lite. Köra igång någon tvätt och bara mysa med Freddie.

Jag vet att allt är SÅ tufft just nu, ringt psyk och varit på botten helt faktiskt men fan, det kommer bli bra jag vet ju det. En dag kommer jag vakna upp precis som i Maj där och bara vara HELT ångestfri. Kämpa nu.

Var på stan och strosa runt idag, fick mig med en fin tavla(?!) som jag hängde upp bredvid tv:n. Vad tycker ni? Kattdjur är mäktiga, helt fascinerad faktiskt. Min stil här hemma är så jävla flummig haha! Jag har fått det väldigt mysigt istället för elegant men jag älskar det. Har hängt upp två tavlor mamma kladdat lite på och en annan jag och j gjorde för ett år sedan. Känns mer personligt än att jag ska gå och köpa en tavla för flera tusen som bara är snygg men inte betyder något. Nä, jag älskar stilrena hem också men just här har jag gått efter känsla.

Vill avsluta med positiva vibes!! Jag är ju en väldigt glad tjej, ni vet ju att jag har haft det väldigt jobbigt. Jag vill lixom börja ett nytt kapitel, jag vill tillbaka till jobbet och hela den biten. Därför jag gör tuffa beslut nu så jag kan få ta mig igenom det och sen bara bli så jävla stark!! Längtar sönder att få komma igång med livet igen. Vill lägga 110 procent på mina sociala medier och bara leverera. Det kommer. Tack för att ni finns också, tack för att ni förstår<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229