NÖDLÅDA

HEEEJ!! Hur mår ni? Vet inte vart jag avsluta men nu är jag här igen. Asså det har varit full fart med mitt liv hahah, stressad på ett bra sätt ändå. Varit iväg lite överallt idag, åkt runt till olika affärer, även blivit bjuden på lite käk hos Mysan! Super gott.. Så jävla duktig men hon var alltid bäst på att laga pannkakor så förvånar mig inte att hon är bra på att laga mat nu när vi blivit äldre hehe. Jag har faktiskt shoppat en heldel, masken på bilden använde jag ikväll och den är ifrån Glamglow! Äger ingenting därifrån så var väl på tiden. Ska få SÅ ordning på min hy nu, varit och köpt min älskade foundation som jag konstigt nog bytte ifrån (ville gå ner lite i pris faktiskt) men detta är min babe (ester lauder), alltid haft bra hy förr när man hade sminket på hela natten typ haha.

Jag och Jasmina har solat och på fredag ska fransas göras. Asså vi är så taggade men ni förstår inte, matfestivalen kanske är B men hemma hos mig är det partyyyy!! Jag ska bjuda på käk och alkohol och så är det typ öppen dörr här lite. Förstå mig rätt men folk jag annars inte alltid träffar är lixom välkomna. Ska bli skit kul, flera som hört av sig som jag inte träffat på evigheter.

Jag har även beställt kläder, förmodligen kommer dom i morgon men ni kommer få se det på sen i helgen. Försöker ge Freddie massa kärlek just nu, har varit ute och flängt hela dagen haha.. Ligger ju typ annars bara hemma. Jasmine och Tuva var här en stund och vi kolla Södertäljepolisen, allt sådant kolla jag med mitt ex så är väldigt tacksam för allt sällskap. Jacko gick nyss, han ska till jobbet och jag fick hänga med han här en stund.

I morgon är det fläng igen, jag ska handla allt käk som ska bjudas och även alkohol. Ska sola en sista gång (ni ska se vilken fin färg jag fått i ansiktet och sen fransar på det wiiiie).. Men jag får faktiskt hjälp så jag ser framemot dagen VERKLIGEN. I Tisdags köpte jag fucking bikinitrosor från Calvin Klein när sommaren lixom är över hahaha.. Men jag kände verkligen att jag inte hade något men nu får den sparas tills nästa sommar, lär ju tycka den är ful och köpa nya då om jag känner mig rätt haha.

Btw, visst är min lila "nödlåda" nice? Ska proppa i den med saker som behövs lixom. Jag använder inte mycket plåster, näspray och sådana saker men alla mina vänner gör och frågar om det så ska fylla på den här lådan ska ni se. Jag har ju dock lite mediciner och sådant utskrivet som är perfekt att lägga där i.

Ska mysa med Freddie nu och krypa ner ordentligt. Hörs när vi hörs.. PUSSAR!!


Gillar

Kommentarer

Folke
Folke,
Vill tipsa om min hemlighet: https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229