Hejhopp! Nedräkningen har börjat, 2 dagar kvar till nyår. Är så taggad!!! Längtar till att sätta på mig min nya klänning jag köpte härom dagen, fixa lösnaglar med rosa glitter nagelack, sätta på lösögonfransar och använda mina nya ögonskuggor, smörja in mig med brun utan sol och bli en ny fräsch människa igen efter att ha levt som en zombi dom senaste dagarna. Älskar att vara tjej ibland. Bästa av allt är också att få fira med min vänner och pojkvän efter att ha haft problem att komma in på samma fest. T A G G A🎉🎉🎉🎉🍻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Har suttit och kollat igenom gamla inlägg och blev sugen på att börja blogga igen. Får se hur länge det håller haha! Igår var det julafton och det var mycket mysigt, fick fina julklappar osv. Dagen efter julafton måste dock vara den tråkigaste, inget är öppet, finns inget att göra mer än sega, som ska på kryssning ikväll och dom flesta kompisar är hemma med familjen. Allt är bara allmänt tråkigt! Men man kan ju de det från den ljusa sidan, en dag närmare nyår och imorgon står det shopping på listan!

Likes

Comments


Likes

Comments

Tjäna. Sitter och pluggar lite referat skrivning medans Simon spelar lol. Trevlig onsdags kväll! Tyvärr blir den inte mycket roligare då jag snart ska bege mig mot Simons innebandy träning och sitta och dö i två timmar, hoho. Imorgon har jag sovmorgon och inte nog med det så slutar jag två istället för fyra, ibland är det skönt att ha valt foto trots att det är väldigt tråkigt haha lol. Ska bege mig nu hörs när vi hörs kära vänner!

Likes

Comments

Idag är det 100 dagar kvar!! WEHOO🎉
Är så taggad så jag redan har börjat planera och skriva en lista på vad jag ska ha med mig och vad jag behöver köpa osv. Var i centrum idag med Louise och hittade ett par snygga fest skor, både så jag kan ha dom ute när de är kallt där uppe och till vardags, det är alltså mer "vinter festskor". har inte köpt dom än men ska göra det senare. Snygga va??


Likes

Comments

Nästa vecka börjar period 2 och man kan ju lätt säga att jag har fått det sämsta schemat. Man ska sluta tre på fredagar men det är några få i skolan som får cp scheman och slutar 4, jag är en av dom! Men det är bara hålla ut i 3 månader sedan kommer mitt schema vara en dröm!!! Halvdagar varje dag 😍😍

Likes

Comments

Har ju jobbat på älvsjö mässan i tre dagar med Elin, eftersom hennes pappa jobbar på zeta och dom hade "utställning" där. Var faktiskt kul och nu rullar det in lite money på kontot. Håller på att spara fickpengar till val thorans i vinter, TAGGAD!! Är i skolan nu och slutar inom några minuter, ska sedan till Sollentuna snabbt i min ensamhet och köpa ett nytt puder sedan blir det hem och öva till min natur redovisning imorgon, sen är allt plugg över för en vecka🎉🎉 hittade dom här snygga kuddarna på mässan, ska lätt ha sånna när jag flyttar hemifrån, så taggad på att inreda osv. Haha gay.

Likes

Comments

Nämeeeen tjenare! Har fått massa mail och fans på stan som säger att dom vill att vi ska börja blogga igen:) hahahaha ibland är jag rolig. Nej men ärligt så är jag uttråkad, kan vara därför det trillar in ett litet inlägg, hihihi. Vill blogga igen men har fan inte tid. Denna vecka har bestått av 3 prov, en redovisning, en stor uppsats och nästa vecka bjuder på ett super stort prov och en redovisning. Ska dock försöka så ofta jag kan!


Likes

Comments