Idag kan jag verkligen inte klaga...

Hej mina darlings! Idag är det äntligen lördag och jag slapp vakna från mitt jobbiga alarm. Jag somnar oftast ganska sent så det var jätteskönt att äntligen få sova ut! Efter att jag legat och dragit mig gick jag upp upp och gjorde lite yoga. Innan jag testade det lät det tråkigt och tantigt, men nu tycker jag att det är jätteroligt och skönt, det är som en blandning av styrka, uthållighet, stretching, balans och ibland kondition. Det blir liksom allt i ett.

När jag hade hoppat ut ur en kall och skön dusch (ja, det är skönt att duscha kallt) åt jag en supergod frukost som bestod av proteinknäcke med avokadosmör, en bit mango, ägg och en stor kopp grönt te. Efter det kom min girl Martina som jag inte har träffat på evigheter. Vi gjorde lite allt möjligt innan vi gick och åt världens godaste sushi på kvällen. Vi satt kvar där och pratade i timmar!

Och nu sitter jag här framför datorn i sängen med tända ljus, en gosig katt i knät och trycker i mig smartisar.

Sov gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Som du kanske har märkt är detta mitt första inlägg till min nya blogg, så jag tänkte börja med att ställa en fråga. Har det snöat hos dig? Här i Nynäshamn har det iallafall varit en snöstorm och det ligger drygt 20 cm snö på marken! Jag blev dyngsur av att bara gå från parkeringen till skolan... Vad tycker ni om snön? Jag tycker iallafall att det är superfint och roligt att det äntligen har kommit något. Jag älskar när det stormar för då har man en anledning till att dricka massor med varm choklad och titta på netflix xD

På väg från tåget passade jag på att ta lite bilder, hade dock inte systemkameran med mig men det blev rätt okej med mobilen.

Puss på er och hoppas att du har haft en bra vecka!

Likes

Comments