Header

Hej allihopa, idag är en ny dag och det finns många nya möjligheter och nya dagar att blicka fram emot. idag är jag själv väldigt trött och hängig och mår la lite sådär. Väntar även på att Jesper ska bli klar hos frissan så vi kan dra upp till stallet och mocka och ta in hästarna och longera Legolas så att han får röra på sig också. imorgon ska ja även prov jobba på ett jobb som jag inte nämner för ens allt är helt 100. Jag red lasse höromdagen för att känna lite på han och allt kändes toppen förutom att han var lite stel i början men det släppte senare på ridpasset. Men jag känner ändå att jag vill ta det lugnt med han så han kan återhämta sig i sin fart. Höstlov har vi också just nu vilket är jätte jätte skönt och efter höstlovet har vi APL vet inte om jag redan har nämnt det men då får ni veta det igen.

som många vet så händer det mycket saker i världen som man kanske inte riktigt vet sanningen om och det kommer fram genom andra som har hört det från nån annan och det på sin väg kan bli ändrat helt för att någon sa ett fel ord. samt att sanningen kommer tyvärr ALLTID fram i vilket fall som helst så det spelar ingen roll om man hittar på så mycket som helst så vet man att det inte är någon idee att hitta på nått som inte är sant. Det jag vill säga är att bry er inte om ni hör massa skit utan låt det bara vara och bry er inte det kommer man längst på, man ska vara tyst och inte hålla med eller nånting visst det är svårt men tro mig jag har blivit mobbad tidigare i mitt liv som har blivit förändrat på 2 år och jag bidrog mycket till att dom tyckte det var kul att snacka skit genom att jag tog åt mig men jag jobbade med det och tillslut så vann jag och idag mår jag mycket mycket bättre! så stå på er det är sååå bra känn dig stark och att du klarar detta. Tillsammans är vi starkare! kraaamiiiss E <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej allihopa, idag är det en ny dag med nya möjligheter.

hästarna ute klockan 07:15 i morse as gött att jag orkar gå upp för en gångs skull. :)
Imorgon ska jag iväg på Pay and Jump (50-60cm) med Legolas i Varola mest bara för att känna så att allt känns bra och att det flyter på framåt. igår red jag han lite sent på kvällen och då blev det inte riktigt något seriöst gjort eftersom det var så mörkt och lampan i paddocken är sönder så jag red igenom Legolas lite och provade även att rida på hackamore eftersom att det var ett tag sedan men det gick riktigt bra väldigt avslappnad och lugn. dock så brukar han la kanske inte göra mer än vad han behöver ;) Lasse ska jag snart rida igång igen eftersom att han inte har varit helt hundra i ryggen men nu är han på bättrings vägarna ifall så ska nog våga mig upp på han nu i veckan när jag ändå har lov. Efter höstlovet så har vi 3 veckors APL jag ska vara hos Esther och det ska bli jätte kul och vara hos henne och se hur det fungerar där. Och att vara borta från skolan är rätt så skönt det också, det bli liksom samma tråkiga rutiner och då behöver det bli lite förändring :)

Idag ska jag rida igenom Legolas lite lugnt och sen mocka och pyssla lite med Lasse, och göra klart allt inför imorgon och sen ska jag nog bara ta det lugnt!! kraaamiiiiissssss <3 

Första bilden är på lasse och dom andra två är på legolas!

Likes

Comments

Hej allihopa och välkomna till min nya blogg.

Jag heter Elin och kommer i från Hjo och är 16 år gammal, jag bor tillsammans med min mamma och hennes kille och vi har 2 katter och 1 hund samt 2 hästar som är mina. Jag går första året på hästgymnasiet i skara. på veckorna så bor jag på internatet på skolan just för att slippa pendla vilket är jätte skönt. skolan jag går på är la helt okej men det är väldigt rörigt och liksom ingen som har koll på något och sånt får jag panik på, men jag antar att det blir bättre när dom har kommit i gång lite mera! det ska bli jätte kul att börja blogga lite smått.


Likes

Comments