Tjena bloggen. Planen var att blogga varje dag i Diani, men jag kan ju säga att det inte blev så. Och inga blogg inlägg sen dess heller, heh. Här kommer därför ett bamseinlägg! :)

Lite fler bilder från Diani då

Lite bilder från River Raftingen på Savage Wilderness

Vi åkte rutchkana ner för en sten, för att hamna i en undervattens-virvel för att bli uppspolad några meter längre ner. Läskigt och spännande och som ni kan se var reaktionerna när man kom upp igen lite blandade

Halloween på SSN

Under Halloween så var det omval så då var vi instängda. Men då anordnade SSNs festkommitté en Halloweenfest, med utklädnadstävling och spökrunda.

Såklart vann vi tävlingen för bästa grupputklädnad. ;)

Nakuru National Park - Safari och Camping

Jättemysig camping men vi hade lite otur med safarin. Tog typ inga bilder på djuren den här safarin så ni får nöja er med en buffel och en pelikan. :)

Och sist men inte minst: Vår vandring på Kipipiri (3349m)

Vi var ett gäng på ca 20st som besteg Kipipiri förra helgen. Otroligt fin natur och till mammas och pappas glädje har jag blivit lite mer intresserad av friluftsliv sen jag kom hit.

Välförtjänt tupplur på lunchrasten

Slutligen tycker jag ni ska kolla på de här filmerna som mina kompisar August och Jossan gjorde om Kipipiri. :)

Ska försöka bli bättre på att blogga i framtiden. Puss och kram! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenis! Igår var dag 2 av Diani. Dagen bestod av strandhäng, vattengymnastik, Beach volleyboll och massor av buffé.

Här är lite pics :))

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag gick jag på höstlov och internatet har åkt till Diani!!! Vi steg upp jättetidigt imorse för att åka tåg och vi kom fram till hotellet vid ungefär 5-tiden. Wow, det är verkligen så otroligt fint här. Så fort vi fick chansen så blev det ett dopp i havet. Senare bestod kvällen av middagsbuffé, strandhäng och beachparty. Den här veckan kommer bli lit!

Här är lite bilder från dagen:

Likes

Comments

Sleepover hos Jossan och en prommis i Karura Forrest

Likes

Comments

Hej igen! I helgen var vi på safari i Masai Mara, Kenya mest kända nationalpark. Den ligger på gränsen till Tanzania och nationalparken Serengeti, så jag kan även säga att jag varit i Tanzania nu, eftersom jag gick över gränsen en gång. Vi sov över 2 nätter på en camping utanför Masai Mara, vilket var väldigt mysigt. Vi åkte otroligt mycket buss under de här dagarna. Först 8h till Masai Mara från skolan, för att sedan åka på gamedrive (När man åker och kollar på djur i bilen/bussen) i 4h, men också hela dagen från klockan 6 på morgonen till klockan 19 på söndagen. På måndagen åkte vi också ut på en kortare gamedrive för att se soluppgången på savannen så då satt vi i bussen från ungefär 05.30 till 21.00 den dagen. Vägarna här är inte heller som vägarna i Sverige, utan det skumpar otroligt mycket.

Men trots de långa och jobbiga bussturerna så var det en otrolig upplevelse och jag fick se The Big 5 vilket var otroligt roligt och coolt! Utöver The Big Five såg jag även krokodiler, flodhäst, flera tusental gnuer (Det var migration, så vi kom under tiden där det var som mest gnuer i parken), antiloper, zebror, bufflar, hyenor, apor, maraboustork, strutsar och gamar.

Här kommer lite bilder ifrån helgen! :)

Likes

Comments

Hej hörni. Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Här kommer lite bilder från en campingtripp min klass gjorde till nationalparken Hell's Gate. Fun fact, där filmen Lejonkungen utspelar sig är inspirerad av Hell's Gate. Det var iallafall jättemysigt. Vi tältade och lagade mat tillsammans. Ena dagen så gick vi på en jättecool hike genom en ravin. Vi fick bland annat vada genom vatten som kommer från de varma källorna, samt klättra i rep. Very fun!

Likes

Comments

Pussas lite med giraffer

Dem här elefantungarna är föräldralösa. Några av dem har blivit övergivna efter att deras mammor dött av t.ex sjukdom, men många är föräldralösa pågrund av tjuvjakt.

Lunch och en bild tagen ifrån bussen på Toymarket. En marknad som vi ska besöka imorgon.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag gick ett domstolsbeslut igenom att det ska vara omval här i Kenya. Vi fick därför inte lämna internatet, eftersom det skulle kunna uppstå konflikt. Så istället hängde vi hemma. Vi målade lite i bildsalen, såg på film, lekte charader och beställde delivery. Det var mysigt iallafall. Kram!

Likes

Comments

Hej! Nu har jag varit på svenska skolan i ungefär 10 dagar. Det har varit jättekul. Det är alltid någonting som händer. Här finns det playstation, pool, volleybollplan, fotbollsplan, tennisplan och basketplan och såklart 80 andra elever. Skolan har även börjat, men hittills har det varit väldigt lugnt. Jag har många håltimmar, men eftersom skolan ligger typ 50 meter från internatet så kan man gå hem och sova eller hänga vid poolen under håltimmarna. Maten är bra och lärarna och internatvärdarna är väldigt trevliga. Hittills har vi bara fått vara på internatet och i köpcentrum dock, på grund utav säkerhetsskäl och för att vi inte fått våra ID-kort än. Man börjar känna sig lite instängd, men internatvärdarna säger att vi sa få korten den här veckan. I helgen ska vi åka till ett elefantbarnhem och ett giraffcenter. Det ska bli jätteroligt! Ska försöka ta mycket bilder då.

Här är iallafall lite bilder ifrån tiden som gått.

Kram!

Likes

Comments