Header

Allmänt, Psykisk ohälsa

Hej finisar! Den senaste tiden har jag varit väldigt stressad och känner att jag snart inte orkar mer om jag inte börjar sätta mitt välmående i fokus för en stund, därför kommer jag ta ett uppehåll här på bloggen på obestämd tid.

Det här har varit ett extremt tungt beslut att ta då bloggen är min absoluta favvis men jag känner att just nu orkar jag inte och kan inte lägga den kraft och energi som jag skulle vilja på bloggisen vilket gör mig oerhört ledsen.

Jag hoppas ni förstår mitt val av att ta ett uppehåll just nu och förhoppningsvis ses vi snart igen! Pusss <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Månades favoriter

Första favoriten i oktober har absolut varit The Weekend! Älskar hans sound och speciellt nu när det är lite mörkare ute. Älskar att sätta på hans låtar på bussen på morgon till skolan.

Min andra favorit är torrschampo. Fattar verkligen inte hur jag kunnat missa torrschampo totalt innan? Big recommend och lite av en lifesaver!

Sista favoriten är hösten! Missförstå mig rätt, jag är egentligen inget höst-fan men det är faktiskt väldigt väldigt mysigt att sitta inne med tända ljus och en varm kopp te. Sedan har jag helt gått upp i höst-modet med tjocka mysiga tröjor med ett par snygga bootcutjeans!

Likes

Comments

Allmänt

Den här veckan kommer verkligen vara så såå stressig. Mycket i skolan, men även mycket tankar som snurrar just nu.

Det jag mest ser fram emot i veckan är att jag ska ha en liten tjejkväll hos mig med tjejerna från klassen på fredag. Hur mys?

Det jag minst ser fram emot i veckan är all stress både för skolan och livet. Så mycket saker som händer just nu så jag hinner inte landa i stunden för än nästa sak händer.


Likes

Comments

Allmänt, Mat & dryck

Hej mina älsklingar! Nu är snart höstlovet slut och ärligt talat hade det inte skadat om det var någon dag längre. Det ska dock bli skönt att komma tillbaka till skolan igen och få tillbaka lite rutiner som jag inte lyckats hålla på lovet.

Idag har det riktigt känts att det är söndag. Dagen börja med att jag och Lucas låg och drog oss riktigt länge i sängen, egentligen mestadels jag, innan vi gick och köpte nybakade frallor, juice och frukt att äta som frukost framför första säsongen av stranger things. Vi börja kolla på första säsongen igår och jag fastnade direkt! Sanningen är att jag varit alldeles för rädd för att ge det en chans förut. Är verkligen inte alls en person som gillar skräck i någon form haha.

Likes

Comments