Vad har då hänt sen sist jag bloggade? En del faktiskt. Några stora saker.

Slutat på Glitter.
En av sakerna är att jag valde att sluta på glitter. Varför exakt tänker jag inte gå in på. Men jag trivdes helt enkelt inte.

Fått en bil.
Det andra är att jag har fått en bil. Fick den redan i December/Januari. Men tror inte jag har skrivit om det. Fick den iaf typ i försenad julklapp. Min mamma har köpt en ny bil och då fick jag hennes gamla.
Och en bil kommer verkligen komma till användning till nästa uppdatering.

Det största och bästa som har hänt under detta år är att.......... Vi har köpt hus!!!
Jag har faktiskt inte skrivit nånstans att vi har köpt ett hus. Jag har bara lagt upp denna bild på instagram.

​Men jag vi har alltså köpt hus. I September flyttar vi så vi har nu ungefär väntat halva tiden från att vi skrev kontraktet. 
Allt gick faktiskt väldigt fort. Det var visning på en torsdag, sen var det en till visning på söndag efter. Sen på Tisdagen efter det så var det budgivning som vi då vann. 

Det här är då det jag kommer att filma. När vi packar och när vi flyttar och när vi gör om i huset osv. (ni förstår vad jag menar när ni läser inlägget under den här) 


​Så det var väl det jag hade att uppdatera er om. 
Nu får vi se hur länge jag håller bloggen uppdaterad haha. 
Men snart så får André semester (imorgon faktiskt) och då väntas massa roliga grejer. Det börjar med vännäsdagarna nu i helgen, sedan åker vi till stugan på Söndag eller Måndag. Men det lutar mot Söndag. Sen blir det motorveckan i Lycksele och vi ska börja packa allting i lägenheten. Det kommer ta ett tag.. 

Om ni har tur så vloggar jag våran vecka i stugan. Men jag lovar inget haha. Beror på om jag vågar hehe. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej igen! Ni kanske märker att jag har lite bloggperioder. Ena stunden är jag jätte aktiv, sen blir det några inlägg lite då och då sen blir det inga inlägg på flera veckor eller månader. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med bloggen. Ska jag bara skita i den helt? Eller ska jag tvinga mig själv att blogga (Som jag vet inte kommer funka), eller ska jag blogga när jag känner för det. 

För nu kommer jag att blogga för mig själv. Lite när jag vill. För jag tycker det är kul att kolla tillbaka på inläggen. 

En sak ni kanske inte vet om mig är att jag är beroende av YouTube. och nej jag har inte blivit det bara nu detta året då det har blivit stort i Sverige. Jag har kollat på Youtube varje dag i 8 års tid nu. 
För när jag flyttade till Sverige så blev det stort i Holland. Så då började jag följa massa holländska Youtubers men även amerikanska. 
Jag har länge funderat på att börja själv. Typ i 8 års tid nu haha, men nånting har gjort så att jag inte har börjat med det. Men nu har jag verkligen fått suget till att börja. Och då vill jag börja vlogga. För det är nånting nytt och väldigt spännande som händer i mitt liv just nu som hade varit kul att få med på film. Jag kommer iaf filma det och göra vloggar av det. Men är inte helt säker än om jag lägger upp det. Får se om jag vågar haha. För det känns lite pinsamt. Vet inte varför. 
Vad detta stora är kommer i nästa inlägg. 

Vi får helt enkelt se vad som händer med bloggen och hur det blir med Youtube. Som alltid när det gäller bloggen. 

Likes

Comments

​I maj händer det inget speciellt för mig. Inte vad jag kan komma på! 

Likes

Comments

Nu åker jag!

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade lite senare än tänkt. Men har egentligen ingen tid att passa men eftersom det tar några timmar att köra så är det ganska skönt att åka tidigt så att man är där vid middagstid.
Men eftersom jag är själv så kommer jag inte stanna så mycket. Måste stanna och gå ut med hundarna några gånger och köpa mat. Men annars tänker jag bara köra så att jag kommer fram i tid.

Nu ska jag äta frukost, gå ut med hundarna, duscha, sen åka iväg och tanka bilen sedan är jag redo att fara. Ganska skönt att jag packade bilen igår så jag slipper hålla på med det nu.

Jag kommer nog inte uppdatera förän ikväll.

Likes

Comments

Hallå!
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Uppdatering kommer i ett inlägg senare. Har inte tid att skriva så mycket nu.
Tänkte bara uppdatera lite snabbt att jag ska åka till Idre imorgon. Alltså till vår stuga.
Min pappa åkte från Holland idag så han kommer också dit imorgon. Ska bli skönt att komma iväg ett tag. Är ledig från jobbet så tog chansen att åka. Har inte varit i Idre eller i Andres stuga denna vinter så nu är det sista chansen innan snön försvinner.
Eftersom jag möter upp pappa där nere så åker jag själv imorgon. Kommer bli ganska tråkigt att köra i 7/8 timmar helt själv. Men men det går nog fort. Tiden brukar gå fortare när man kör.

Nu ska jag gå och lägga mig för ska upp tidigt imorgon. Hörs senare! Puss

Likes

Comments

Hallå!
Sitter just nu på jobbet och väntar på att klockan blir 13.30
Då börjar min jobb dag.
Jobbar bara till 17 så det blir en kort dag idag.
Mamma skulle komma förbi idag och shoppa lite, så det ska bli kul.
Efter jobbet ska vi till norrmjöle och spendera kvällen där.
Ha det bra så länge puss

Likes

Comments

Sitter just nu med jacka och pyjamas och tänkte bara snabbt skriva ett kort inlägg.

Idag har jag jobbat några timmar. Var så sjukt trött idag.. Men annars gick det bra!
Efter jobbet mötte jag Rebecca och Daniel i stan och åt på eastern palace. Rebecca fyller år idag så vi har firat henne. Super trevligt! Fick oss ett gott skratt ett tag. Vi satt och grinade vid bordet för att vi skrattade för mycket haha.

Och nu väntar jag på att Andre ska komma med tåget. Han kommer hem från kittelfjäll idag och jag ska snart åka och hämta han och Linn vid tåget.
Efter det tänkte jag lägga mig i sängen och se på någon film. Är så sjukt trött!
Vi höres senare!

Alltså det här Snapchat filtret.. Inte det vackraste!

Likes

Comments

Hallå!
Nu sitter jag på jobbet och ska snart börja jobba.
Tänkte bara snabbt visa er dagens outfit

Jeans dressed and denim
Tröja mammas tröja
Kavaj h&m

Likes

Comments