Vad händer?!

Den här veckan blev väldigt körig, vilket ibland händer när man är något ouppmärksam... Jag var HELT HUNDRA på att det är nästa helg jag skulle på Gothenburg Horse Show(GHS). Det var det icke... Släktingarna jag ska bo hos ringde i måndags jätteglada och bah: ”vad roligt det blir i helgen! Vilken tid kommer du på fredag?!” Jag kände mig verkligen såhär🤯

Men om vi ska köra en genomgång av veckan så ser det ut/har det sett ut såhär;

Måndag: Jag sov i princip hela dagen, jag var så där förlamande trött.

Tisdag: Besök i Falun hos sexologen. Vi pratade väldigt lite om samlagssmärta, den här gången fick hon lov att hjälpa mig att hantera oron inför mötet med psykiatrin på fredag. Vilket hon gjorde bra, hon gav mig logiska och rimliga förklaringar på saker. Jag är ju väldigt rädd att de INTE ska hitta något fel på mig, att de ska leta anledningar till att inte utreda mig vidare. Men när jag berättade om mina besvär för sexologen sa hon ”Det här är inte mitt expertområde, och jag kan inte lova dig att du kommer få en ADD-diagnos. Men med tanke på det du beskriver så finner jag det osannolikt att det inte skulle hitta någonting alls.”

Onsdag: Lyssnade på flera avsnitt av ADHD-podden(rekommenderas skarpt!) och sammanställde en lista över problem jag haft genom livet. Ska ta med mig denna lista till mötet med psykiatrin. Sen kom mamma hem tidigare från jobbet så vi kunde ta ut Chilah en sväng. Chilah var lika glad och explosiv som vanligt😅 Ingen får mig att skratta som Chilah♥️

Men självklart kunde dagen inte sluta helt på plus. Innan vi lämnade stallet för att äta middag så ser jag att Yanni är svullen under knät höger fram😩 Satte på Back on Track och svullnaden har minskat under natten. Hon visar ingen tydlig hälta så jag har lite is i magen några dagar få se vad som händer.Torsdag: Städar och packar inför resan till Göteborg i morgon. Fortsätter lyssna på ADHD-podden för att samla så mycket information som möjligt inför morgondagen. Har pysslat hela dagen och börjar nu känna den där oförklarliga oron/rastlösheten som uppstår när det blir alltför stilla.

Fredag: Möte med en läkare på psykiatrin för så kallad ”personlighetsutredning.” Bara namnet ger mig ont i magen. I min värld låter det som att man ska leta fel i min personlighet, hitta en förklaring till varför det är mitt eget fel att jag inte fungerar. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST.

Men, jag kommer inte ha jättemycket tid att älta detta för efter lunch går tåget till Göteborg! Där kommer jag möta upp mina släktingar på stationen.

Lördag: Jag kommer börja dagen med att hälsa på en kompis som jag inte träffat sedan hon flyttade från Ludvika för lite drygt 1,5 år sedan, det ser jag framemot! Sedan gissar jag att resten av dagen kommer spenderas med släktingarna. De vet att jag ÄLSKAR havskräftor så jag håller tummarna att jag får njuta av det till lördagsmiddag😋🦞

Söndag: Jag kommer spendera HELA DAGEN på GHS! Första gången jag är där. Ser framemot att gå runt där och filosofera och fundera i min ensamhet. Gå på mässan och köpa några saker jag egentligen inte behöver😋 Se på Världscuphoppningen🤩 Det kommer bli en bra dag!

Fördelen med att GHS är den här helgen är att det är ingen risk att Violets förlossning kör igång när jag inte är hemma. Vilket iof inte hade varit någon katastrof, både mamma och Violet har ju varit med förr, men det är ändå skönt att vara hemma när det händer. Violet är väldigt mammig efter mig så jag vet att hon helst av allt vill ha mig med och ”hålla tass.”

Violet är nu på dygn 51 och igår kunde jag för första gången med säkerhet säga att jag kände fosterrörelser, underbar känsla♥️

#adhd #add #psykiatri #psykiskohälsa #utmattningssyndrom #depression #hästar #ridsport #sibiriskkatt #GHS

Gillar

Kommentarer