One of those days...

Har ni varit sådär trötta någon gång så att det känns som att både kroppen och hjärnan ska falla i bitar? En sådan dag har jag haft idag.

Jag får mjölksyra av precis ALLT. Skjuta skottkärran in och ut ur stallet, gå upp för en trappa, gå de hundra metrarna upp till mamma och pappa m.m.

Jag har alltid ett dåligt filter, mycket går rakt in, men sådana här dagar går ALLT rakt in i hjärtat. Jag skulle kunna börja gråta över en ensam borttappad vante på vägen(för att den tappat sin kompis alltså... helt logiskt, eller hur?😝).

Katterna är guld sådana här dagar. De behöver liksom inte göra en massa saker, de vill bara vara nära mig. Det är rörande lojala små djur♥️ De cirkulerar runt mig just nu när jag skriver detta, de bara väntar på att få lägga sina purrande små kroppar på mig🥰 Givetvis med vissa förbehåll... Jag måste ligga på rygg och jag måste ha ett slätt täcke på mig... Katter kräver ju en viss standard ändå😼😅

Även dessa dagar finns det korta stunder när jag glömmer bort den negativa känslan i kroppen, och det är när jag ser Chilah och Yanni. Att få vara nära dem, att tex stå och pussa Yanni på mulen en stund, ger mig ett litet andrum♥️

#psykiskohälsa #psynligt #utmattningssyndrom #depression #sibiriskkatt #hästar

Gillar

Kommentarer

Martina
,
Antar att du har kollat så du inte har hypotyreos? Förövrigt känner jag igen mig mycket i det du skriver. Speciellt sedan innan jag började med medicinering för adhd. hoppas du kommer få den hjälpen du behöver.