Kattungar och hästträning

Kattungarna fortsätter växa så det knakar! En vecka till så kommer det vara full rulle här😄 De är typ som sötast när de är ~fyra veckor och ska lära sig galoppera, bakbenen bidrar med för mycket kraft för att frambenen ska hinna med att ta emot och de landar på med näsan i trasmattan😅 En underbar syn😚 Dock är detta en snabbt övergående fas. Kattungar uppnår en enorm kroppskontroll väldigt snabbt.
Jag ser många med fyraåringar som är igång och hoppar banor, vi hoppar stockar och bäckar😁 Än så länge😉

Jag, mamma och Chilah fortsätter att jobba på ute i skogen. Vi fick till tre ridpass förra veckan! Jätteroligt! Vi börjar bli redo att åka på träning, SOM jag ser framemot det🙃 Förhoppningsvis kan jag få en plats för att rida för min gamla dressyrtränare någon gång framöver. Hon är verkligen oslagbar. Finns ingen jag har så högt förtroende för som henne. Och förtroende är verkligen A och O när det gäller tränare. Litar man inte på sin tränare så uppnår man aldrig bra resultat.

Och får jag inte till någon träning för henne nu i vår så kommer jag få det i sommar. Hon har lovat att komma till Grangärde då och hålla träningar😃

Jag hoppas mycket på den här sommaren. Kanske blir jag utredd för npf den här sommaren? Kanske får jag ut Chilah på tävling? Kanske får vi njuta av solvarma tomater direkt från vårt växthus? Kanske kan den här sommaren bli en vändpunkt? Jag kan inte låta bli att hoppas.

#sibiriskkatt #kattungar #sesugarpaws #psykiskohälsa #psynligt #npf #adhd #add #hästar #ridsport #hachilahz

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Sååå sött katt! Och kul angående tränaren!!<3 Kram
nouw.com/ineees